ΑΝ ΗΜΟΥΝ GAY ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ

 

ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ: «Είμαι κατά του γάμου...». - (...Συνεχώς απορρίπτω προτάσεις γάμου).

ΤΖΟΫΣ ΕΥΕΙΔΗ: «Είναι τραγική η οικονομική κρίση που μας έχει βρει, ανοίγω την τηλεόραση και θέλω να βάλω τα κλάματα...». - (...Δεν μου έχει μείνει μαντήλι).

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ: «Αισθάνομαι άβολα με την αποκάλυψη της σχέσης μου με τον Αθερίδη...». - (...Είμαστε μαζύ δέκα χρόνια, ήθελα να μαθευτεί μετά από δέκα χρόνια).

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: «Ο άνδρας μου είναι πασάς...». - (...Κι εγώ η Χουριέμ).

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: «Αν ήμουν ομοφυλόφιλος θα καμάρωνα...». - (...Γιατί είμαι σίγουρος ότι θα πήγαινα με τους μισούς άνδρες της Αθήνας).

ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ: «Θα προτιμούσα να δώσω τραγούδι στην Πάολα, παρά στην Νάνα Μούσχουρη...». - (...Ποια είναι αυτή η Νάνα Μούσχουρη;).

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν θα υποταχθώ στα καθήκια που με απειλούν...».- (...Είμαι υποταγμένος στα καθήκια που δεν με απειλούν).

ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ: «Είμαστε με τον Μουζάλα, είμαστε κατά του εθνικιστικού παραλογισμού...».- (...Είμαστε με την Μακεδονία των Σκοπίων).

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ: «Θα προτιμούσα να ήμουν 35 χρονών, με πιάνει μελαγχολία, που μεγαλώνω...». - (Από την άλλη, όσο το σκέπτομαι, θα ήταν σκέτη δυστυχία να μίκραινε κανείς).

Διαβάστε ακόμα:

Τα βυζιά οκ, τα οπίσθια της Σολωμού;