Η ΠΙΠΙΛΗ ΕΙΠΕ «ΜΠΑΖΟ» ΤΗΝ ΤΖΟΛΙ!!!

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Ποιον να πιστέψω τώρα εγώ ο ανίδεος περί τη μόδα, για το ντύσιμο και το στυλ της Αντζελίνας Τζολί κατά την επίσκεψη της στο Μέγαρο Μαξίμου; Τη φαρμακερή Φωτεινή Πιπιλή, πρώην βουλευτή και δημοσιογράφο ή τον πιο συγκαταβατικό Έντουαρτ Μπαρσάμιαν, συντάκτη του πασίγνωστου περιοδικού μόδας Vogue;

«Ήταν αποκρουστική η εμφάνιση της Ατζελίνα Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου» είπε η πρώην βουλευτής της ΝΔ, συμπληρώνοντας: «Με τρία "λιγούρια" στη γωνία να τη χαζεύουν. Η κ. Γεροβασίλη, ο κ. Παππάς, ο κ. Κουϊκ. Αυτό το "καρακιτσαριό" δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά».

Σε άλλους τόνους η κριτική του ξένου εντύπου.«Η μπότα επέστρεψε», έγραψε ο Έντουαρτ Μπαρσάμιαν, επισημαίνοντας πως τα παπούτσια που επέλεξε να φορέσει η διάσημη ηθοποιός, ήταν ανάλογα των συλλογών που παρουσίασαν τα brands Altuzarra, Marc Jacobs, Vetements και Yeezy στα catwalks για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2015-16.

«Η Τζολί Πιτ, παραμένει πιστή στα αξεσουάρ σε μαύρο χρώμα, είτε πρόκειται για Everlane loafers, είτε για ankle boots “Jimmy Choo”, και αυτά τα δύο είδη παπουτσιών αποτελούν ιδανικά κομμάτια για μετάβαση στην άνοιξη», συμπληρώνεται στο δημοσίευμα του περιοδικού μόδας.

Κανείς, όμως, δεν μας εξήγησε γιατί η διάσημη στάρ φορούσε μαύρα ρούχα. Το χρώμα αυτό της κόλλησε από την εφηβεία της, όταν υπέστη κατάθλιψη, λόγω του ότι οι συμμαθητές της στο γυμνάσιο-λύκειο "Beverly Hills High School" την κορόιδευαν επειδή ήταν εξαιρετικά αδύνατη, λεπτή και φορούσε γυαλιά και σιδεράκια. Η Αντζελίνα όχι μόνο άρχισε να φοράει μαύρα, αλλά και έκανε τατουάζ και στην ηλικία των 20 (περίπου) ξεκίνησε να παίρνει ναρκωτικά από τα οποία απεξαρτήθηκε αρκετά χρόνια αργότερα.

Διαβάστε ακόμα:

Αντζελίνα Τζολύ στο ρόλο του εύκολου αγγέλου