Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

 

Το προσφυγικό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που τα Ελληνικά media κοντεύουν να το μετατρέψουν σε τσίρκο. Όπως κάνουν άλλωστε σε όλα τα θέματα. Εδώ δεν δίστασαν να μετατρέψουν σε λαϊκό ανάγνωσμα και θέαμα τον θάνατο ενός ανθρώπου (του Παντελίδη), στο προσφυγικό θα κολλήσουν; Το προσφυγικό ζήτημα όμως δεν είναι για γέλια ούτε για να αναλωθεί σε κουτσομπολίστικα τηλεοπτικά πάνελ και life style κωλο-φυλλάδες….

Τα ολοένα αυξανόμενα lifestyle περιοδικά της χώρας, μαζί με τα πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα στην ελληνική τηλεόραση, παίρνουν όλα τα θέματα και θα πετάνε στον ίδιο κάδο. Από τι χρώμα έβαψε τα μαλλιά της η τάδε τραγουδίστρια μέχρι τους ξεριζωμένους πρόσφυγες. Από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη μέχρι το Σκοπιανό, και από τον παιδόφιλο της Κομοτηνής μέχρι την Angelina Jolie. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει για χάρη της τηλεθέασης και της πώλησης τευχών.

Η Angelina Jolie ούτε βαμμένη ήταν, ούτε δωδεκάποντα φορούσε, ούτε ζήτησε να περάσουν οι φωτογραφίες της από photoshop. Η Angelina Jolie δεν είναι ψευτο- φιλάνθρωπος, ούτε ψευτο ακτιβίστρια. Είναι πρέσβειρα καλής θέλησης της UNESCO.

Διαβάστε τη συνέχεια στο nikosonline.gr