ΓΙΑΤΙ Ο ΡΕΜΟΣ «ΕΦΤΥΣΕ» ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

 

Μόνον έκπληξη δεν είναι που ο Αντώνης Ρέμος αρνήθηκε την παρουσία του στην πρεμιέρα της... μεγάλης επιστροφής της κυρίας Ρούλας Κορομηλά. Η πάλαι ποτέ εθνική τηλεπαρουσιάστρια, που από πρωινατζού την είχε κάνει γυριστή σε πολύχρωμα και πανάκριβα βδομαδιάτικα ψυχαγωγικά show της συμφοράς, κάποια στιγμή κατέληξε στα αζήτητα.

Δεν θέλει να το βάλει κάτω η κυρία Ρούλα και επανέρχεται σε κανάλι Β' εθνικής, το Έψιλον. Ό,τι περισσεύει από mega και antenna, ό,τι θεωρείται τελειωμένο, βρίσκει στέγη στο «Ε». Και σκέφθηκε η κυρία Ρούλα, που ήδη περπατάει στο 60ο έτος της ηλικίας της, να ξεκινήσει με Ρέμο. Τον δικό της. Τον κολλητό της.

Νόμος άγραφος στη showbiz. Μετράς αν είσαι! Αν ήσουν, δεν υπάρχεις. Δεν σε υπολογίζει ο άλλος. Όσο κι αν έχει «υποχρέωση» από το παρελθόν. Όσο κι αν τον έχεις «βοηθήσει» πριν κάποια χρόνια.

Από τα πρώτα του βήματα, τότε που ήταν ακόμα άγνωστος ο Ρέμος, λες και τον είχε αναλάβει ως ιμπρεσάριος η Ρούλα Κορομηλά. Ξανά και ξανά μανά τον «αβαντάριζε» στις εκπομπές της. Άρα, σκέφθηκε η μεγαλοκοπέλλα, ο Αντώνης μου χρωστάει. Μ' αυτόν, που σήμερα είναι πρώτη φίρμα, θα κάνω πρεμιέρα. Αμ, δε.

Τον ρωτάς τον Ρέμο αν τον συμφέρει να κάνει τέτοια ελεημοσύνη στην... πρώην Ρούλα, που σήμερα δεν είναι αυτή που ήταν. Και σ' ένα κανάλι, το «Ε» με το οποίο δεν έχει παρτίδες. Ίσως πάλι παίζει το άλλο. Να αρνήθηκε ο Ρέμος να ''πει'' τραγούδια του μακαρίτη Παντελίδη, για τον οποίο η κυρία ετοίμαζε αφιέρωμα, αν είναι δυνατόν, ένα μόλις μήνα από το θάνατο του

Για λύπηση είναι ο Σάκης Ρουβάς! Έγινε αναπληρωματικός του Ρέμου. Μ' αυτόν θα κάνει την επιστροφή της η κυρία Κορομηλά. Αφού ο άλλος, ο Ρέμος, είπε όχι.

Διαβάστε ακόμα:

Το δηλητήριο μιας ξανθιάς