ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ

 

Από τότε που ήταν πιτσιρικάς, ήταν σοβαρός και αφοσιωμένος σε ότι έκανε. Είπε ότι του αρέσει η μουσική και έπεσε με τα μούτρα. Έμαθε τα πάντα, μέχρι που πήρε υποτροφία για το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο μουσικής του κόσμου, το Berklee College of Music.

Τον Νικόλα Μεταξά, ξέρετε ότι τον συμπαθώ και τον υποστηρίζω σε κάθε του βήμα, από τότε που τον γνώρισα και τον εκτίμησα στο πρώτο X-Factor. Του έχω κάνει πολλά άρθρα και πάρα πολλές αναρτήσεις σε πολλές φάσεις της «νεαρής» καριέρας του. Ο Νικόλας είναι σπουδαίος τραγουδιστής, και εξαιρετικός μουσικός, ο οποίος ανέκαθεν έβλεπε την ουσία. Γράφει, συνθέτει και δουλεύει σκληρά για να βελτιώσει και να εξελίξει τις μουσικές του γνώσεις και δεξιότητες.

Πριν ένα χρόνο περίπου, στις 3 Ιουνίου του 2015, σας είχα γράψει άρθρο για τη διάκρισή του, αφού επιλέχθηκε επάξια μέσα στους 10 πιο αξιόλογους απόφοιτους του Berklee College of Music της Βοστώνης. Η επιλογή έγινε μέσα από 900 αποφοίτους του 2015 και οι 10 αυτοί απόφοιτοι παρουσιάστηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου σαν: «τα άτομα τα οποία είναι έτοιμα να διαμορφώσουν το μέλλον της μουσικής μας και τον κόσμο μας».

Διαβάστε τη συνέχεια στο nikosonline.gr