Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ

 

Μόλις τέλειωσα τον πρώτο κύκλο επεισοδίων μιας τηλεοπτικής σειράς και δεν βαστιέμαι. Θέλω να σας πω διάφορα, να σας δείξω φωτογραφίες και trailer. Σας έχω πει ότι μου αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές εποχής, και μόλις πετύχω κάποια την τσακίζω. Εδώ, έχουμε και πάλι μια υπερπαραγωγή με πολλά εξωτικά στοιχεία.

Το Marco Polo είναι Αμερικάνικη δραματική σειρά εμπνευσμένη από τα νεανικά του χρόνια, όταν βρισκόταν στην αυλή του Kublai Khan της Μογγολικής αυτοκρατορίας. Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 2014, και συνεχίστηκε με τον δεύτερο κύκλο το 2015, που ανυπομονώ να τον δω κι’ αυτόν. Δημιουργός είναι ο John Fusco και στους βασικούς ρόλους εμφανίζονται, ο Lorenzo Richelmy (Μάρκο Πόλο) και ο Benedict Wong (Kublai Khan).

Αρχικά τα γυρίσματα ήταν να γίνουν στην Κίνα, αλλά επειδή το budget ξέφευγε κατά πολύ, και δεν έβρισκαν και τους Κινέζους συνεργάσιμους, βολεύτηκαν σε άλλες τοποθεσίες, όπως στην Ιταλία, στο Καζακστάν και στα Pinewood studios στην Μαλαισία. Τα 10 πρώτα επεισόδια στοίχισαν περίπου 90 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε τη συνέχεια, δείτε και το βίντεο στο nikosonline.gr