ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ..., ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 

Το καταγράφω ως «φαινόμενο» πλέον αποφεύγοντας να το χαρακτηρίσω, επειδή έχει σχέση με νεκρό, παρ' ό,τι ο μακαρίτης δεν έχει βέβαια καμμία ευθύνη. Η κουβέντα, λοιπόν, δεν είναι για τον ίδιον τον Παντελή Παντελίδη, που σκοτώθηκε με το τζιπ του, αλλά με την…«ευαισθησία» των μήντια που μήνες τώρα συνεχίζουν να ασχολούνται με τον τραγουδιστή. Και με τα δύο κορίτσια που βρισκόντουσαν μαζύ του μέχρι αυτός να ξεψυχήσει.

Τόσο «ζήλεψε» το μεταθανάτιο «θόρυβο», που δεν λέει να κοπάσει, γύρω από τον άδικο χαμό του Παντελίδη, ένας συνάδελφός του και είπε το απίθανο: «Μέχρι που σκέπτομαι να σκηνοθετήσω το θάνατό μου, να είναι και πολύ... συγκινητικός, για να δω αν θα κερδίσω την ίδια «δημοσιότητα», όπως ο Παντελής...».

Έχουν περάσει τρεις(!) μήνες από την ημέρα που πέθανε ο τραγουδιστής και κάθε μέρα, μα κάθε μέρα, πάντα βγαίνει στον αέρα μία είδηση, μία πληροφορία, μία…εξέλιξη, ένα ρεπορτάζ σχετικό με το αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Δεν το αποκλείω το «φαινόμενο» να γέννησε ειδικούς ρεπόρτερ, δημοσιογράφους με ειδικότητα την «Παντελιάδα».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιαννάκης ήταν ευγενικός με τον κυρ σπήκερ