ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

 

Μεγάλη η γκάμα στις αδελφές. Διάφορες κατηγορίες. Δεν είναι ίδιοι όλοι οι ομοφυλόφιλοι. Ξεκινάς από τις σεμνές, τις καταπιεσμένες, τις κρυφές, άλλη ομάδα αυτή, και φθάνεις μέχρι τις αγριοαδελφές, που θέλουν τα χαστούκια τους. Το άλλο άκρο των gay που δεν τολμούν να πουν στον περίγυρό τους «Άντε γαμηθείτε, δεν θα μου κάνετε κουμάντο στο μπροστινό μου και το πισινό εργαλείο, στα διαφορικά μου και τα φρένα».

Η κουβέντα για το πρωτοσέλιδο, έγχρωμο και ξεκάθαρο, και άσε να λένε μήπως έγινε μοντάζ, του Τσαρλς να φιλιέται μ' έναν πιτσιρικά. Του διαδόχου Τσαρλς, αυτού του γελοίου, του κρυώκολου, που δεν ντράπηκε ο χάλιας παρ' ό,τι πατέρας δύο λαμπρών νέων, των γιων της θρυλικής Λαίδης Νταϊάνας.

Αν θέλουμε να κρατήσουμε τη συζήτηση σε επίπεδο, αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να πούμε. Ότι ο γιος της βασίλισσας της Αγγλίας, που ο μαλάκας θα πεθάνει με τον τίτλο του αιώνιου διαδόχου, είναι άτομο ξευτυλισμένο. Πρώτα αυτό και μετά ότι είναι αδέρφω καραμπινάτη. Άσχετα αν την κάνει τη δουλειά.

Αξίζει τον «τίτλο» της αδερφής ο άνδρας που δεν έχει ψυχή ανδρική, όπως αυτός ο Κάρολος of England, ακόμα κι αν δεν είναι όμο. Στην πραγματικότητα, αν αφαιρέσεις την καταγωγή του και το όνομά του, έχεις να κάνεις μ' ένα σκουπίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά το θάνατο της Νταϊάνας, ο εν λόγω πουστάκος παντρεύτηκε μια γρια. Καθόλου τυχαίο.

Μην είσαι έξω από το πνεύμα. Πούστης άνδρας είναι κι αυτός που δεν τον παίρνει. Ο παληοχαρακτήρας. Και αδερφή θα πεις εκείνον που τις θέλει τις ροχάλες του στη μάπα. Με τον Τσαρλς ο άλλος είναι φιλοβασιλικός και σκέπτεται να γίνει αντιβασιλικός.

Μια ζωή «κλόζετ κουήν» ο Κάρολος. «Κλόζετ» στα αγγλικά είναι το ντουλάπι, και «κουήν» η βασίλισσα. Κρυφαδελφή, χωμένη στο ντουλάπι, δειλή. Έχει τις δικαιολογίες του, βέβαια, δεν είναι δυνατόν να αποκαλυφθεί ο Bum-Bandit, δηλαδή «κώλος ληστή», όπως λένε για τις αδελφές, όταν προβλέπεται πως θα είναι ο αυριανός βασιληάς.

Δεν άντεξε, όμως, άλλο το «ντουλάπι», το κρυφτό ο faggot, ο φαγκετ, άλλη έκφραση, ψιλοχαριτωμένη αυτή για τους gay και ξεσάλωσε πια ο Τσαρλς. Τον κάνανε τσακωτό οι παπαράτσι. Επιβεβαίωθηκαν οι υποψίες. Άρα, σιγούρεψε το... θρόνο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ελάιζα είπε «όχι» όταν του χάιδεψαν τα μπούτια