ΤΖΑΙΗΜΣ ΜΠΟΝΤ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ

 

Τελείωσε το πρωτάθλημα, το κύπελλο, τα play-off και τώρα τι... κάνουμε; Μεταγραφές! Η ΠΑΕ ακόμα κι αν έχει αποφασίσει να μην πάρει παίκτη, η εφημερίδα θα δώσει τη...μάχη της να φέρει παικταράδες. Κι όχι στη ψύχρα, αλλά θα παίξει το έργο στην περιπέτεια, με πάθος, με πείσμα, με αποφασιστικότητα.

Η μεταγραφή είναι μια καθαρά υπολογισμένη ενέργεια και από τις δύο πλευρές. Και από την εταιρεία, τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, και από τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του. Ποιον παίρνουμε, πόσο μας κοστίζει. Σε ποια ομάδα πάω, πόσο θα βοηθήσει την καριέρα μου η μεταγραφή.

Όχι τέτοια πράγματα από τις φυλλάδες. Δεν πουλάνε τέτοια... ρεπορτάζ με αλισβερίσι συμφεροντολογικό. Ο παικταράς έρχεται γιατί η ομαδάρα μας ήταν ο μεγάλος στόχος της ζωής του. Το όνειρό του σαν ποδοσφαιριστής. Κι εμείς τον παίρνουμε γιατί τον είχαμε βάλει στο μάτι, τον θέλαμε από τότε που γεννήθηκε, διότι κι αυτός ήταν από κούνια οπαδός της ομαδάρας μας.

ΜΠΑΣΙΜΟ, σου λέει κάνουμε για να τον πάρουμε. ΦΟΥΛΑΡΟΥΜΕ για να τον φέρουμε. ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ τώρα για να υπογράψει. ΚΛΕΙΝΕΙ από στιγμή σε στιγμή. ΠΑΚΕΤΟ και με τον Πέοβιτς ή, τον Όρχιτς.

Έτσι που λες. Ο πελάτης, ο αναγνώστης, ο μπανιστής του πρωτοσέλιδου φτιάχνεται όταν η ομαδάρα τα δίνει όλα, αρπάζει τον παικταρά απ' άλλη ομάδα, κάνει προσπάθειες που βλέπεις σε ταινίες καταδίωξης και θρίλερ, προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή.

Διαβάστε ακόμα:

Θα αρχίσει τις πλάκες ο Μαρινάκης