ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΗΛΙΚΙΑ;

 

Στους ηθοποιούς δεν παίζει κανένα ρόλο το πόσο χρόνων είναι. Υπάρχουν ρόλοι για κάθε ηλικία. Στους τραγουδιστές; Εγώ θα πω ότι ούτε στους τραγουδιστές παίζει ρόλο, αρκεί να έχουν το γνώθι σ’ αυτόν.

Βέβαια δεν είναι ωραίο να λες pop star και να σου εμφανίζεται κάποιος πάνω από 30 ή 35 ή ακόμα και 40 χρόνων. Καταντάει γελοίο. Οι pop star απευθύνονται σε πιτσιρίκια και είναι και αυτοί πιτσιρίκια. Και για να σας δώσω ένα παράδειγμα που θα λύσει πολλές απορίες. Μια φορά έβλεπα τηλεόραση με ένα φίλο μου Άγγλο που είχε έρθει για διακοπές και πέσαμε σε μια εκπομπή που έκαναν το πορτραίτο γνωστής τραγουδίστριας, η οποία μιλούσε για το γιο της που καθόταν δίπλα της. Ο γιος της, μόλις έχει απολυθεί από φαντάρος, ψηλός, παιδαράς και γενικά πολύ εμφανίσιμος. Μου λέει λοιπόν ο φίλος μου ο Άγγλος «Τι είναι αυτός, ποπ σταρ και αυτή είναι η μαμά του»;

Όχι αγάπη μου!!! Σ’ αυτή τη χώρα συμβαίνει πάντα το ανάποδο να το ξέρεις.

Παντού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, υπάρχουν οι μεγάλοι, οι μεσαίοι και οι μικροί. Για όλους έχει χώρο και για όλους υπάρχει κοινό, αρκεί να ξέρει ο καλλιτέχνης να μεγαλώνει μαζί με το κοινό του και να μην κάνει καραγκιοζιλίκια και σαχλαμάρες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο nikosonline.gr