Η ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ «ΑΝΟΡΕΚΤΙΚΗ» ΝΑΝΑ

 

Μας την δείχνουν με το ζόρι τη νεογέννητη κορούλα της Καλομοίρας και δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, θα την δούμε. Καλομοίρα είναι αυτή, παραμένει πάντα αξέχαστη, η μπογιά της ακόμα περνάει, γι' αυτό είναι υψηλό το ενδιαφέρον για την νεογέννητη κόρη της. Κι όχι μόνον.

Διαβάζουμε και τις μαλακίες που λέει, που θα πει η 40χρονη κυρία Μαρία Ηλιάκη με την επιστροφή της στην τηλεόραση του άλφα. Γεγονός κι αυτό, που δεν περνάει στο ντόκου. Όπως ότι στη συναυλία που έδωσε η Έλενα Παπαρίζου, παρούσα ήταν και η αδελφή της. Θέμα κι αυτό.

Αυτό, όμως, με την κυρία Νανά Καραγιάννη, τα ξεπερνάει όλα. Είναι μία πρώην βοηθός παρουσιάστριας, μια πανελίστρια, και το κορίτσι έχει μείνει μισή της μισής ω μισή. Και γίνεται ένα ατελείωτο πάρτυ «επικοινωνιακό» από τις γνωστές εκπομπές... ψυχαγωγικού περιεχομένου.

Πρόσωπο εθνικού χαρακτήρος ο σκελετός της κυρίας Νανάς Καραγιάννη και από... ενδιαφέρον για την περίπτωση της κάποια μήντια το έχουν παραξεφτυλίσει. Λες και πρόκειται για κάποια πολύ σπουδαία πολιτικό, καλλιτέχνιδα επιστήμονα, πρωταθλήτρια, τέλος πάντων μια γυναίκα που με το έργο της διαφήμισε την Ελλάδα, έκανε κάτι το ουσιαστικό.

Το κορίτσι υποφέρει χρόνια από νευρική ανορεξία, δεν μπορεί να βάλει τίποτα στο στόμα της, βρίσκεται σε καταστολή, διασωληνωμένη στην εντατική και οι δικοί σου κάνουν το παιχνίδι τους. Ντροπή, ρε.

Διαβάστε ακόμα:

Λόγω της αδυναμίας του Αλαφούζου στην κόρη του