ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

πηγή: Intime
 

Είναι προκλητικό κύριε μαλάκα μου. Ξέρεις ότι αυτό το όμορφο κοριτσάκι με το περιποιημένο μανικιούρ θα βαρέσει στόχο, μπορεί και να πάει για μετάλλιο και τι κάνεις ως ΕΡΤ; Στέλνεις να της πάρει δηλώσεις ένας αστοιχείωτος.

Δεν έχω την απαίτηση να βρεθεί δίπλα στην Κορακάκη ένας ειδικός περί σκοποβολής, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε ένας κανονικός δημοσιογράφος ή ένας απλός πολίτης με στοχευμένες ερωτήσεις.

Ο συγκεκριμένος που ταξίδεψε, μετά πολλών επαίνων, στο Ρίο βάραγε στο γάμο του Καραγκιόζη. Η δεύτερη ερώτηση σε μια χρυσή Ολυμπιονίκη της σκοποβολής ήταν «...εσύ δεν έκανες στίβο;»!!! Αφού βέβαια πρώτα της έλεγε κάτι πίπες για δυο μετάλλια του Τσικλητήρα και στη συνέχεια για τα παράπονα που έκανε η μάνα της επειδή ήταν ακατάστατη στο σπίτι της.

Ναι κύριε φασόλια μου, υπάρχει τέτοια κατηγορία υποτιθέμενων δημοσιογράφων και θα σου πω τι προσπαθούσε να κάνει. Καταρχάς λεζάντα, όπως ο Καπράλος και οι συν αυτώ στο κάδρο με το χρυσό μετάλλιο. Κατά δεύτερο να επιδείξει γνώσεις που έμαθε λίγη ώρα πριν (για Τσικλητήρα, στίβο και τη μάνα της κοπέλας), χωρίς όμως να έχουν καμία αξία εκείνη την ώρα.

Βέβαια, την καταπληκτική ερώτηση είχε κάνει, ο ίδιος δυο ημέρες νωρίτερα. Την ημέρα που η Κορακάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. «Εσεις που έχετε σχέση με όπλα και βιομηχανίες όπλων....» Ναι, κύριε μπιζέλη μου, γνωρίζω, δεν πρόκειται για ερώτηση, αλλά είναι η νέα μόδα της επιδρομής των ανύπαρκτων που «πετάνε» μια κατάφαση για ερώτηση. Για να μην ξεφύγουμε, όμως... Οταν ειπώθηκε αυτό περίμενα αμέσως μετά ερώτηση - τοποθέτηση για ναρκωτικά και μαφία ή τουλάχιστον για την εκπαίδευση των τζιχαντιστών από ειδικές δυνάμεις των Αμερικανών.

Για να κάνουμε ταμείο. Δεν έχει πια πλάκα αυτό που γίνεται στην ΕΡΤ. Ας στείλουν σπίτι τους αυτούς που κάνουν ντόλτσε βίτα στο Ρίο και να τους αντικαταστήσουν με άλλους. Κανονικούς στα βασικά της δημοσιογραφίας και με σεβασμό στον τηλεθεατή και τους αθλητές.

Μετά το κλείσιμο οι ιδιοι οι άνθρωποι της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ δεν έλεγαν ότι τον λόγο έχουν οι πολίτες; Ε, λοιπόν, οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο αυτούς τους ίδιους, τους συγκεκριμένους, που προσβάλουν κι εμάς, αλλά και τους συναδέλφους τους που δουλεύουν στο ραδιομέγαρο και μπορεί κάποιοι από αυτούς, πολλοί ή λίγοι δεν έχει σημασία, να είναι ικανοί, ή έστω κανονικοί.

Διαβάστε ακόμα:

Η Κορακάκη και όλα τα κοράκια