ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ... ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ

 

ΚΑΠΟΙΟΣ δεν βρέθηκε να πει στην εθνική ανορεκτού, την κυρία Νανά Καραγιάννη, να μη φωτογραφίζεται με μαγιώ στην παραλία. Μήπως της το είπαν, αλλά εκείνη θέλει, φαίνεται, να ποζάρει με τα κόκκαλά της.

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ της πρώην παρουσιάστριας Μαριέττας Χρουσαλά, ανέβασε φωτογραφία της γυναίκας του στην παραλία με μπικίνι και έγραψε ο κύριος Λέων Πατίτσας: «Μαριέττα Χρουσαλά, το σώμα σου τα σπάει». Ποια «τα»; Μήπως τα προφυλακτικά.

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ο Κώστας Σόμμερ ένα κορίτσι 23 χρόνων διότι, λέει, του έκλεψε την καρδιά. Εγώ το ξέρω, αλλά δεν το αποκαλύπτω, πού έχει κρύψει η κλέφτρα το συγκεκριμένο μυ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, σύμφωνα με επιστήμονες, να τρώνε τα νύχια τους τα παιδιά. Έχει αποδειχθεί ότι όταν μεγαλώσουν θα εμφανίζουν πολύ μικρότερα ποσοστά αλλεργιών. Λησμόνησαν να αναφέρουν οι καλοί επιστήμονες, ότι τα παιδιά πρέπει να τρώνε τα νύχια τους αφού τα καθαρίζουν, όχι με τις βρωμιές που μαζεύουν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ το φιλοθεάμον κοινό η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ότι έκανε διακοπές στην Πάρο, στο σπίτι του Γιάννη Πάριου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα ξανάφτιαξαν. Να προσθέσω, ότι ακόμα και μια ξεπέτα να προέκυψε, δεν σημαίνει ότι οι δυο τους επανασυνδέθηκαν. Συναισθηματικά.

Διαβάστε ακόμα:

Μακιγιαρισμένη του χρόνου στην παραλία