ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΓΚΟΜΕΝΑ

 

Συνεχίζει τη σχέση του με την Ολλανδέζα γυμνάστρια ο Γιώργος Παπανδρέου. Δεν είναι είδηση αυτή. Με κάποια γυναίκα θα έκανε παρέα ο άνθρωπος, μετά τον χωρισμό του, το διαζύγιό του από την δεύτερη σύζυγό του. Ούτε είναι έγκυρη είδηση ότι ο Γιώργος έχει ερωτευθεί, έχει δώσει την καρδιά του, όπως λένε, στη νέα του σύντροφο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο τους, ο πρώην πρωθυπουργός και η κυρία κάνουν σεξ. Αυτό δεν προϋποθέτει και έρωτα. Και σχέση συναισθηματική. Μια γνωριμία που έχει προοπτική και από τις δύο πλευρές.

Το μόνο που έχει δώσει ο Τζωρτζ στην Ολλανδέζα είναι αυτό που δίνει κάθε άνδρας στη συνουσία με γυναίκα. Το πέος του. Αν μπορείς να το πεις «δόσιμο» αυτό, αφού δεν γίνεται σεξ χωρίς ο άνδρας να «δώσει» το μόριό του στον κόλπο της γυναίκας.

Τι θέλω να πω; Να σχολιάσω θέλω τη μαλακία που γράφουν για κάθε ζευγάρι επώνυμο. Ότι επειδή είναι μαζί, το 'χουν σίγουρο πως πρόκειται για... έρωτα. Μοναδικό και ευτυχισμένο.

Ο Παπανδρέου, σου δίνω την έγκυρη πληροφορία, είναι δοσμένος στην πολιτική. Δεν έχει κλείσει ακόμα το βιβλίο του. Πρωθυπουργός να ξαναγίνει αποκλείεται. Παραμένει, όμως, στο παιχνίδι ως νταραβεριτζής. Όπως στο λέω. Αυτήν την εποχή παίζει το σενάριο αβάντας στον Τσίπρα. Όπως στο λέω.

Μιλάμε για σενάριο, όχι για κάτι που έχει προγραμματιστεί από τον ξένο παράγοντα. Άλλο το σενάριο που αποβλέπει σε συγκεκριμένο σκοπό, κι άλλο ο ίδιος ο σκοπός. Ο σκοπός δεν αλλάζει, το σενάριο τροποποιείται.

Επί του θέματος. Ποια Ολλανδέζα; Ο Τζωρτζ είναι σε πλήρη δραστηριότητα παρασκηνιακά. Να στηρίξει έτσι ή αλλοιώς την κυβέρνηση Τσίπρα. Να συνεργαστεί με τον πρωθυπουργό. Και σ' αυτό το σενάριο η Ολλανδέζα έχει άγρια μεσάνυχτα, άλλο τι κάνουν οι δυο τους τις νύχτες.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιονίκης του ΠΑΣΟΚ, ο Πύρρος για τον Σύριζα