ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ

 

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ, γράφουν, της Μίνας Αρναούτη, της πασίγνωστης... συνεπιβάτιδος του Παντελή Παντελίδη. Έξι μήνες πέρασαν, να θυμίσω, από την Σταύρωση του τραγουδιστή και δεν είναι λίγα τα μήντια του διαδικτύου που κάθε μέρα τον ανασταίνουν. Και δεν ξεχνούν να... λιτανεύουν τον Γολγοθά της Μίνας που δεν λέει να τελειώσει.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ η «πρώτη», φαίνεται θα ακολούθησε και δεύτερη, δήλωση του Μένιου Φουρθιώτη αμέσως μετά τον αποκλεισμό του καναλιού Epsilon: «Λυπάμαι...».

ΕΓΙΝΕ γνωστή η άγνωστη κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη μετά τα θάνατο του πρώην ηθοποιού. Της πήραν συνέντευξη και ο κόσμος έμαθε αυτό που είχαν υποχρέωση τα μήντια να τον πληροφορήσουν, ότι η Βίκυ Μπάρκουλη δεν είχε ουσιαστικά επαφή με τον μακαρίτη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Δημοσιεύτηκε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Άννα Βίσση φόρεσε μαγιώ και πήγε παραλία. Επειδή το σύνηθες θα ήταν να πήγαινε γυμνή για μπάνιο ή με μπλουτζήν.

«ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ για την ωραιώτερη παραλία του κόσμου!» έγραψε στο προσωπικό της προφίλ η κυρία Γωγώ Μαστροκώστα. Με μικροσκοπικό μπικίνι η 45χρονη πρώην γυμνάστρια έγινε, εκτός όλων των άλλων, και τουριστικός εκτιμητής! Αναμένουμε να αξιολογήσει την δεύτερη ωραιώτερη παραλία στον κόσμο.

«ΚΑΙ ΜΕ τη νέα σχέση της, με τον αρχιτέκτονα Άλεξ Φρανζολίνι, η Ντορέττα Παπαδημητρίου διατηρεί διακριτική στάση και δείχνει να θέλει να προστατεύσει τα δύο της αγόρια που είχε αποκτήσει με τον Κώστα Πηλαδάκη, γι' αυτό είναι ιδιαιτέρως προσεκτική ποιον γνωρίζει στα παιδιά της, ως σύντροφο». Ρεπορτάζ με πιτουρόσκονη.

ΚΟΥΡΤΙΝΑΤΟ μαγιώ, υπάρχει κι αυτό. Δύο λωρίδες υφάσματος που χρησιμοποιούμε στις κουρτίνες, τις διασταυρώνουμε κι έχουμε ένα ολόσωμο μαγιώ με κοψίματα. Το φοράει, όπως
διαβάζω, η κυρία Μαρία Κορινθίου η οποία, λέει, είναι γυναίκα που δεν θες να κρύψει κάτι με το ρούχο της ή το μαγιώ.

Η ΤΑΜΤΑ, όπως διαβάζω, έκανε cornrows στα μαλλιά της, δηλαδή ράστα. Χάντρες στην άκρη και έδωσε στο look της μια μποέμ νότα. Δεν πρόκειται για πραγματικά μαλλιά, αλλά
για extensions. Η τραγουδίστρια έχει κοντά μαλλιά και συχνά φοράει περούκες για να αλλάζει εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν τον έφεραν σηκωτό στον ΠΑΟΚ