ΞΕΒΡΑΚΩΜΕΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΞΤΕΝΣΙΟΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ

 

«Δεν υπάρχουν σήμερα καλές φωνές...» λέει η Μαρινέλλα. «Εμείς λατρεύουμε αυτό που κάνουμε, και τραγουδάμε με οίστρο, με ψυχή. Αισθάνομαι ότι είμαστε οι τελευταίοι των
Μοϊκανών».

Έχει τη σημασία της η συνέντευξη στην «Real» της Μαρινέλλας. Παραμένει ακόμα σε δράση στα 78, στα 79 της χρόνια και επειδή είναι κυρία δεν μπορεί κανείς να πει ότι ο... φόβος του ανταγωνισμού την κάνει αυστηρή. Ποια και πόσες από σημερινές που παριστάνουν τις τραγουδίστριες μπορούν να την πλησιάσουν.

Δεν υπάρχουν, λοιπόν, οι μεγάλες φωνές. Τι υπάρχει, όμως; Το μικρόφωνο στην Μαρινέλλα: «Σπρώχνονται άφωνες που κάνουν καριέρα με στριγκ και playback. Πήγα με τον Ρέμο σε μαγαζί, η αοιδός σκύβει και... να(!) το στριγκ. Και στο χρώμα του δέρματος μήπως τσιμπήσουν οι πεινασμένοι. Με το στριγκ θα κάνεις καριέρα, κορίτσι μου; Επειδή αυτό ζητάνε οι μάνατζερ, εσύ γδύνεσαι με χαρά».

Ακόμα η Μαρινέλλα λέει για τις νέες «ερμηνεύτριες»: «Βγαίνουν προκλητικά ντυμένες και με ψεύτικα μαλλιά. Η μία καρμπόν της άλλης, δεν τις ξεχωρίζεις. Αν τις χαϊδέψεις θα σου μείνει το εξτένσιον στο χέρι. Ξεβρακωμένες γκόμενες. Άσε τους κοιλιακούς. Όλες έξω, δείχνει η μία τους κοιλιακούς, δείχνει και η άλλη. Πετάει κώλο η μία, πετάει και η άλλη. Δείξε το στριγκ στον γκόμενό σου, στο κρεβάτι, στην παραλία, όχι στην πίστα».

Διαβάστε ακόμα:

Κορίτσι δυναμίτης η νέα Ροναλντίνια