Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

πηγή: Intime
 

Δεν έχασε απλά την άδεια για κανάλι που «κέρδισε» ο εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας που τον χρεώνουν στον σύριζα. Έχασε κάτι πολύ πιο βαρύ, το προσωπικό του «γαμώτο». Ποια νίκη, ότι έγινε ο ένας στους τέσσερις μεγαλοκαναλάρχες της χώρας, όταν του πήραν πίσω την άδεια;

Πρέπει να 'ναι κάποιος πολύ απατεώνας για να δεχθεί μια τέτοια κατραπακιά χωρίς να αντιδράσει. Μόνον ο κοινωνικά και οικονομικά αναξιόπιστος κατεβάζει το κεφάλι και δεν λέει τίποτα. Τι να πει ένα λαμόγιο, ένας διαπλεκόμενος, κάποιος που δεν κυκλοφορεί με τις δικές του δυνάμεις.

Επόμενο, λοιπόν, να στοίχησε αυτή η ιστορία του καναλιού στον κύριο Καλογρίτσα κι ακόμα ο άνθρωπος δεν το έχει χωνέψει. Το πως με την άδεια στο χέρι έμεινε χωρίς κανάλι. Και να σκεφθεί κανείς ότι είχε ήδη προχωρήσει στην προεργασία της ετοιμασίας του καναλιού του. Μέχρι που είχε προσυμφωνήσει με τον Κουρή, τον ιδιοκτήτη του κτιρίου στο οποίο στεγαζόταν το star channel.

Δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα ο μεγάλος χαμένος της διαδικασίας χορήγησης των 4 καναλιών. Ο Καλογρίτσας, τελικά, είναι πιο χαμένος και απ' εκείνους που έμειναν έξω από το χορό. Όλοι στην πιάτσα περιμένουν την κίνησή του.

Διαβάστε ακόμα:

Και ο πλανητάρχης βγαίνει από show