Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ «ΠΕΛΑΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ!

 

Γιατί το περιοδικό ζήτησε συνέντευξη από τον σύντροφο Νίκο Καρανίκα; Διότι ο εν λόγω είναι ο Ελάτε να γελάσουμε. Ένας γιούχας. Πες μας κι άλλα, σύντροφε σύμβουλε του πρωθυπουργού, για να γίνεις εσύ ρεζίλι κι εμείς να σπάσουμε πλάκα.

Αυτή είναι η ιστορία. Δεν πήραν συνέντευξη από τον έμμισθο και καλοπληρωμένο ειδικό συμβουλάτορα του πρωθυπουργού, για να τους αναλύσει τον Μαρξ. Τις ιδεολογικές ανησυχίες του κόμματός του. Τα όνειρα, τα οράματα, τις ελπίδες του σύριζα για μια καλύτερη ζωή.

Όπως ακριβώς θα τον αντιμετώπιζε μπροστά στις κάμερες η Ανίτα Πάνια, έτσι διαχειρίστηκαν δημοσιογραφικά τον καλλιτέχνη Νίκο Καρανίκα και από το περιοδικό. Πες μας για την... Ελένη Μενεγάκη.

Φοβερά πράγματα. Ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού να κάνει ανάλυση των προσόντων της Ελένης Μενεγάκη. Ρε, μήπως συμβαίνει το άλλο; Γάτα ο Νίκος Καρανίκας, άλλωστε γι' αυτό τον προσέλαβε ο πρωθυπουργός, να είχε προβλέψει τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της Μενεγάκη με το ξεκίνημα της νέας σαιζόν και βρήκε την ευκαιρία να τα «σηκώσει». Μία προσπάθεια έκανε ο άνθρωπος. Να υπενθυμίσει στον κόσμο την αξία της παρουσιάστριας.

Να σημειώσω, τέλος, ότι η Ανίτα Πάνια έκανε την αυτοκριτική της στους συνεργάτες της. «Κύριοι, είμαστε μαλάκες. Τέτοιο κελεπούρι, όπως ο σύντροφος Καρανίκας, έπρεπε να τον είχαμε καλέσει στο στούντιο της εκπομπής. Αυτός είναι το πιο νούμερο από τα νούμερα που έχουν βγει στην εκπομπή μας».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιατζόγλου με τη ΧΑ τους μπέρδεψε όλους