ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο... ΜΠΟΥΡΑΚ!

 

Ο αρσενικός! Από μακριά έκανε μπαμ το λεβεντόπαιδο με το ολοκάθαρο αρρενωπό πρόσωπο ως Μπαλί Μπέι του Σουλεϊμάν στο ομώνυμο σήριαλ που παιζόταν από ελληνικό κανάλι. Δεν το συζητάμε αν ο και γαμώ τους κινηματογραφικούς γόηδες του Χόλυγουντ είναι gay ή όχι. Αδιάφορο. Δεν κρίνουμε προσωπική ζωή, ούτε επίπεδο υποκριτικής. Μιλάμε για φάτσα. Για εκατό τα εκατό αντρική φάτσα. Μεσογειακή. Υψηλής αισθητικής που βγάζει γνήσιο δυναμισμό και γλυκύτητα μαζί.

Ήρθε στην Αθήνα ο Μπουράκ Οτσιβίτ, κι έγινε το αλά ''Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!''. Αυτό που γίνεται παντού, όπου βρίσκεται ο Τούρκος ηθοποιός, που ξεκίνησε από μοντέλο. Συνεχώς βρίσκει μπροστά του κοριτσομάνι, και γυναικομάνι μ' ένα κινητό στο χέρι να τον φωτογραφίζουν.

Δεν μ' ενοχλεί ο μέχρι ελαφράς υστερίας θαυμασμός προς τον 32χρονο Μπουράκ, που σχίζει μετά το «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» στο σήριαλ «Καρά Σεβντά», όπου κάνει τον Κεμάλ. Τουλάχιστον οι γυναίκες δείχνουν γούστο όταν τους αρέσει η αρχέτυπη ομορφιά του Τούρκου, που περνάει και ως Έλληνας, ως Ιταλός, ως Αιγύπτιος. Ένας άλλος Ομάρ Σαρίφ.

Διαβάστε ακόμα:

Σκοτωμός Ιβάν και Μαρινάκη για Μαρία Ηλιάκη