ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η... ΜΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΗ!

 

Τι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τι Σύριζα. Οι ίδιες νταντέλες είναι, στο ίδιο στο ίδιο φουστάνι. Εντελώς. Αν είναι δυνατόν, να ασχολούνται 17 υπουργοί γιατί η διοίκηση της συριζαίικης ΕΡΤ απόλυσε, μάλιστα με δικαστικό κλητήρα τον συριζαίο γενικό διευθυντή ειδήσεων.

Με ποιά κριτήρια τον είχαν προσλάβει; Επειδή ήταν αρχισυντάκτης στην Αυγή. Και όπως η κομματική εφημερίδα πουλάει μονάχα 1000-1500 φύλλα την ημέρα, έτσι και η κρατική, όχι και...κομματική τηλεόραση έχει θεαματικότητα, όση ένα επαρχιακό πειρατικό κανάλι.

Και στη θέση του κομματικού γενικού διευθυντή, που τον έδιωξαν, πήραν κάποιον άλλον δημοσιογράφο ίσως διότι είναι μέλος στο ΔΣ του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων σε γυμνάσιο του Γέρακα και είχε σπουδάσει στη Σόφια. Δεν βρήκα κάτι...ξεχωριστό από το βιογραφικό του ως δημοσιογράφος.

Και λες. Δουλειά δεν έχουν οι υπουργάρες του σύριζα και σκοτώνονται για την αποπομπή ενός διευθυντή της ΕΡΤ; Και τα μήντια βρήκαν θέμα. Ασχολούνται τόσο πολύ λες και έχουν να κάνουν με την δίδα Μίνα Αρναούτη, το κορίτσι που ήταν στο τζίπ του Παντελή Παντελίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μικρούτσικος έκλεβε τις ζωές των άλλων