ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟΓΥΝΗ ΤΡΑΜΠ!

 

Στήνουν μπροστά σου ένα πέρα για πέρα λογικό ερώτημα. Γιατί τόσες πολλές Αμερικάνες υποστηρίζουν φανατικά, ανοικτά τον Ντόναλντ Τραμπ. Έναν άνδρα που έχει υποτιμήσει, έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά γυναίκες. Έναν μισογύνη, που μισεί τις γυναίκες, που έχει μειώσει δημόσια το γυναικείο φύλο, μάλιστα με τρόπο χυδαίο.

Βιάζομαι να πω ότι τούτο το λογικό ερώτημα είναι μια σκέτη μπούρδα. Μια χοντρομαλακία και γκράν μαλάκες είναι όσοι ειδικοί και αναλυτές μελέτησαν το «παράδοξο», δηλαδή γιατί γυναίκες ψηφίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

Εγώ θα σου πω το γιατί. Προηγουμένως ο μέγας αποδυτηριάκιας θα θέσει το δικό το ερώτημα. ''Γιατί οι άνδρες, κάποια εκατομμύρια άνδρες ψηφίζουν Χίλαρυ Κλίντον;''.

Κύριοι καπετάν μαλάκες, ο σοβαρός ψηφοφόρος, ο σοβαρός πολίτης δεν ψηφίζει σαν άνδρας. Ούτε σα γυναίκα. Αν θεωρεί ότι η κυρία Κλίντον είναι καλύτερη, θα την ψηφίσει έστω κι αν η υποψήφια πρόεδρος μισεί τις γυναίκες, τους άνδρες, τους μαύρους, τους μετανάστες, της αρέσει εκείνο και το άλλο.

Τι θα πει «Γιατί γυναίκες ψηφίζουν Τραμπ;» Παίζει και το άλλο. Πιθανόν να ψηφίζουν Τραμπ διότι ως γυναίκες δεν γουστάρουν την Κλίντον.

Διαβάστε ακόμα:

Μενεγάκη, η σταρ της εγχώριας τηλεόρασης