ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΖΟΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΡΑΤ ΠΗΤ

 

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να μη σκάνε οι αποκαλύψεις, πραγματικές και φανταστικές για τον Μπρατ Πητ και την Αντζελίνα Ζολί, από την πρώτη κιόλας ημέρα του διαζυγίου τους. Άτομα που τους γνωρίζουν πολύ καλά, που ξέρουν τα προσωπικά του πρώην ζευγαριού, αλλά και κάποιοι από τη φαντασία τους, πλουτίζουν το βιβλίο αποκαλύψεων για τους δύο διάσημους ηθοποιούς του Χόλυγουντ.

Φοβερά πράγματα. Περισσότερα από 50 χρόνια έχουν περάσει από τότε που πέθανε, που αυτοκτόνησε, που δολοφονήθηκε η Μαιρυλίν Μονρώ. Ποτέ δεν σταμάτησαν να βγαίνουν
απίστευτες λεπτομέρειες της ζωής της. Το ίδιο για την Τζάκυ Κένεντυ, για τον Έλβις Πρίσλεϋ, για τον Τζων Κένεντυ, για τον Μαο Τσε Τούνγκ, για τον Τσε Γκεβάρα.

Κάτι τέτοιο γίνεται πλέον για την έγγαμη ζωή της Αντζελίνα Ζολί και τον Μπράτ Πήτ. Το τελευταίο ότι επισκέπτονταν ειδικό ξενοδοχείο για νύχτες κολάσεως! Συμμετείχαν είτε μόνοι τους, είτε μαζί σε παρτούζες και ανταλλαγές εραστών, σε μία αυστηρή διαδικασία, με μάσκες στο πρόσωπο. Με ντουέτα, με τρίο, διάφορα όργια με...κώδικα υψηλής εχεμύθειας.

Ακόμα το έργο είναι στην αρχή. Αναμένονται ακόμα πιο καυτές αποκαλύψεις για τους δύο πρώην συζύγους.

Διαβάστε ακόμα:

Κλειστή πόρτα ο Αλαφούζος σε Τρέμη