ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΕΛΙΟ

 

«ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ στον Ερντογάν ότι στα εθνικά θέματα δεν κάνουμε πίσω». Το είπε ο πρόεδρος Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Δεν κάνει πίσω. Σκέτος Κοντονής.

Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ υπουργός Άμυνας, στο όνομα Μίμι Κοντέλι, έγραψε στο Facebook «Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ένας πολιτικός στα Βαλκάνια φοράει στρατιωτική στολή». Το κορίτσι έχει τη λανθασμένη πληροφορία ότι ο Πάνος Καμμένος είναι πολιτικός.

«ΑΚΟΜΑ 200 ευρώ από τις συντάξεις θα έκοβα για να εξοπλίσω τις Ένοπλες Δυνάμεις» είπε ο Βασίλης Λεβέντης. Αρχηγός κόμματος είναι και δεν γνωρίζει ότι η χώρα προστατεύεται από κοτζάμ ΝΑΤΟ.

ΚΑΠΟΙΟΣ βουλευτής του Σύριζα, με το όνομα Συρμαλένιος, αναρωτήθηκε σε άρθρο του «Μπορούν να συντονιστούν μία σειρά χώρες που συμμετείχαν στον αποχαιρετισμό του Φιντέλ για να αλλάξουν την τύχη της ανθρωπότητας». Κατ’ αρχήν η Ελλάδα δεν συμμετείχε στην κηδεία του Κάστρο, απλά ο πρωθυπουργός ήταν παρών. Τέλος πάντων, αν ζούσε ο Κάστρο θα έλεγε Αμολύστε σύρματα, συρματοδέστε αυτόν τον γραφικό Συρμαλένιο.

«ΕΙΜΑΣΤΕ αποφασισμένοι, αλλάξουμε σελίδα, δεν θα μείνουμε σαν αριστερή παρένθεση, αλλά εκείνη η κυβέρνηση που έβγαλε τη χώρα από το μνημόνιο». Το είπε η υπουργίνα η αναπληρώτρια στο εργασίας, κάποια Ουρανία Αντωνοπούλου. Χαράς το κουράγιο της συντρόφισσας.

ΣΕ ΠΟΙΑ χώρα στον πλανήτη η κυβέρνηση της με τόλμη και περηφάνια εφησυχάζει τους πολίτες ότι ΔΕΝ πρόκειται να πάρει άλλα ''μέτρα'', δηλαδή άλλους πρόσθετους φόρους μετά το... 2018. Δεν είναι δύσκολη η απάντηση, διότι η χώρα είναι μία και μοναδική, είναι η Ελλάδα. Να κοιμόμαστε, λοιπόν, και να ξυπνάμε ήσυχοι αν θα την βγάλουμε μέχρι το 2018, γιατί δεν θα δουλέψει ο κόφτης στο πέος μας και το παλούκι στα οπίσθια μας.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί βλέπουν τον Τσίπρα ως τον πλέον σεξουαλικό πολιτικό!