ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ 62ΧΡΟΝΗ ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ!

 

Εντάξει, μετά τα 60 η γυναίκα όσο κι αν ερεθιστεί, όσο κι αν παραδίνεται σεξουαλικά, δεν θα ανάψει αμέσως, όπως μια γυναίκα στη... μισή της ηλικία. Ακόμα και πέντε λεπτά να την παίξεις στα προκαταρκτικά την 60αρα, και δέκα λεπτά, όταν απλώσεις το χέρι στο καυτό σημείο του σώματος της, θα αντιληφθείς πως ακόμα δεν έχει υγρανθεί.

Το πάθος το ερωτικό μετράει, όχι πόσες δεκαετίες κουβαλάει το κορμί της. Μια γυναίκα και στα 60, και 60 plus είναι ελκυστική, σεξουαλικά. Σε κάποιες, μάλιστα, μετράει το πρόσωπο, για να την κάνεις κέφι. Όχι τόσο στήθος της, ο κώλος της, το καλοδιατηρημένο ακόμα σώμα της.

Βρήκε τον έρωτα σ’ έναν απλό άνθρωπο, σ’ έναν ταξιτζή αυτό το θηρίο η Ελένη Βιτάλη και, όπως δήλωσε αισθάνεται ευλογημένη για την ευτυχία της. Ύψιστο δώρο να μπορείς
να ερωτευθείς, να γεννήσεις τον έρωτα στον άλλον, στην άλλην.

Σαντούρι έπαιζε ο πατέρας της, τραγουδίστρια στα πανηγύρια η μάνα της και η ίδια, κοντά σε τσιγγάνους έγινε η «φωνή» σε δημοτικά και λαϊκά τραγούδια. Στα 21 της παντρεύτηκε έναν μουσικό, μακαρίτης πια αυτός, κι εκείνη, η Ελένη Βιτάλη αφού έκανε τον κύκλο, τον πόλεμο με το αλκοόλ και τα χάπια, δηλώνει παρούσα και ερωτευμένη. Μαγκιά.

Διαβάστε ακόμα:

 Η Ελλάδα στη Eurovision με αριστερή πρόταση