Ο «ΓΑΥΡΟΣ» ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΥΓΗ»

 

Μουλόπουλος. Μα, είναι δυνατόν να φοράει άλλος τέτοιο όνομα; Μουλόπουλος; Ο γιός μούλου. Ετοιμολογικά μιλάμε. Αποστολόπουλος, ο γιός του Αποστόλη. Καραγκιοζόπουλος, ο γιός του καραγκιόζη.

Επί του θέματος. Ο πρώην ευρωβουλευτής του σύριζα και πρόεδρος της εταιρείας που εκδίδει την «Αυγή» του σύριζα σύντροφος Βασίλης Μουλόπουλος είπε το απίστευτο: «Δεν πρόκειται ο ΔΟΛ να γίνει όργανο του Σύριζα». Δεν κατάλαβα. Γιατί να μη γίνει;

Εκτός κι αν θεωρείται ντροπή μια εφημερίδα να παίζει ως όργανο ενός κόμματος, μίας ΠΑΕ, μίας θρησκείας, ενός δήμου, ενός πολιτιστικού φορέα κ. α. Η «Αυγή», δηλαδή, είναι άξια κολασμού, επειδή αποτελεί όργανο όχι της αριστεράς, όχι κάποιας ιδεολογίας, αλλά ενός κομματικού μηχανισμού που άρπαξε την κυβερνητική εξουσία για να μην εφαρμόζει όσα είχε υποσχεθεί.

Δεν βλέπω καμία διαφορά στον «Γαύρο» του Ολυμπιακού και την «Αυγή» του Σύριζα. Λάθος! Όχι στο ίδιο τσουβάλι οι δύο εφημερίδες. Είναι άδικο. Αξιοπρεπής και αληθινός είναι ο «Γαύρος» που δεν πουλάει κανένα παραμύθι υπέρ της αριστεράς, της αλλαγής, της δημοκρατίας, του λαού, αλλά τον ενδιαφέρει μονάχα η ολυμπιακάρα και να πάνε να… κλαφτούνε όλοι οι άλλοι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιβάν δεν ξέρει τι να κάνει με τα λεφτά του