ΕΧΕΙ ΚΩΛΟ Η ΜΑΓΚΥ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΠΟΣΤΑΡΕΙ

 

Οικογενειακό προσόν, όπως η ίδια έχει πει, είναι τα εντυπωσιακά της οπίσθια. Ο πατέρας της έλεγε γι’ αυτήν ότι είναι η «πλατεία Συντάγματος» και η αδερφή της η «πλατεία Ομονοίας». Η κουβέντα για τον φεγγαρίσιο κώλο της κυρίας Μάγκυς Χαραλαμπίδου. Της γνωστής αχλαδόκωλας.

Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Μια γυναίκα να κάνει επίδειξη φόρα παρτίδα στον ζουμπουρλίδικο κώλο της. Να τον ποστάρει στα social media. Να ήταν πόρνη, να το δικαιολογήσω, όταν προβάλλει τα καπούλια της η κυρία που ισχυρίζεται ότι είναι 50 χρονών, δεν θα την παρεξηγούσα αν έκρυβε κάποια χρόνια ανάμεσα στα δυο κωλομέρια της.

Μιλάω σοβαρά. Οι γλουτοί της κυρίας Χαραλαμπίδου αξίζουν ύμνους από ποιητή. Πρόκειται για πισινό υψηλής αισθητικής αξίας και ορεκτικής σφαιρικότητας. Αδύνατη είναι η περιγραφή της σούφρας της, όπως άλλωστε σε κάθε γυναικείας κωλοτρυπίδας, είτε είναι σαγηνευτικά στενή, είτε ελκυστικά ψυλοχαλαρή. Ούτε είναι εύκολο να φωτογραφηθεί το σκοτεινό σπήλαιο.

Έχω δει γυμνή σε περιοδικό την κυρία Χαραλαμπίδου, σε αρκετές στάσεις. Καλλιτεχνική φωτογράφηση. Μια φορά σε στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής προσποιήθηκε οργασμό. Τι, λοιπόν, το περισσότερο που πόσταρε στο instagram το ένα… καρπούζι από τα οπίσθιά της επειδή ξεκουμπώθηκε το φόρεμά της.

Διαβάστε ακόμα:

Πειράζει που ο Τραμπ ήταν γυναικάς;