Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ GAY

 

Μπες στη θέση του. Του θρυλικού μπασκετμπωλίστα του NBA Magic Johnson. Να βλέπει τον 24χρονο γιο του να κυκλοφορεί όλος καμάρι βαμμένος και μακιγιαρισμένος σαν πουτάνα που κάνει πεζοδρόμιο. Ντυμένος με μαύρη διάφανη γυναικεία τουαλέτα.

Πρώτα μπες στη θέση του πατέρα και μετά το συζητάμε. Άσε τι λέει ο ίδιος ο θρύλος του μπάσκετ. Ότι αγαπάει τον EJ, και τον στηρίζει σ’ ό,τι κάνει ο κανακάρης του. Τι να πει; Πώς δεν αντέχει άλλο η σπασμένη ψυχή του, ως άνδρας και ως πατέρας, να βλέπει αυτή την extreme συμπεριφορά του EJ Johnson, που είναι δημοφιλής στην ΗΠΑ, που έχει προσωπικό κοινό θαυμαστών, ιδιαίτερα μετά τη συμμετοχή του σε reality.

Είσαι άνδρας, ρε. Αυτό λέω εγώ. Κι είσαι άνδρας διότι βγήκες από την κοιλιά της μάνας σου με τσουτσούνι. Γουστάρεις να πηγαίνεις με άνδρες; Δικαίωμά σου. Δεν σου λένε τίποτα οι γυναίκες. Κατανοητό. Τι σχέση έχει η όποια σεξουαλική, και ερωτική μαζί, προτίμησή σου με τη ξεφτύλα σου να ντύνεσαι όπως οι γυναίκες; Να είσαι γεννημένη γυναίκα και να κυκλοφορείς σαν αρσενικό μαγκάκι. Αυτό είναι αλλόκοτο.

Φυσικό και αποδεκτό να είναι κάποιος άνδρας, κανονικός άνδρας και ομοφυλόφιλος. Το αλλόκοτο, η ξεφτύλα της ομοφυλοφιλίας είναι ο γιός του Magic Johnson. Αν είναι ομοφυλόφιλος η Μπούλα, μήπως είναι ανώμαλος. Να τον έχει κτυπήσει η ανωμαλία να παριστάνει την Ζιζύ.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΡΗΚΑΝ ΤΗ «ΒΟΜΒΑ» ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ