ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΛΟΦΑ

 


Τι κρίμα και τι άδικο για τον φουκαρά τον Μαρινάκη. Χρειάστηκε να περάσουν έξι χρόνια για να... δικαιωθεί στην υπόθεση της μήνυσης του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζιλμπρίλ Σισέ. Για έξι χρόνια συναπτά και βασανιστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακού κουβαλούσε τον γολγοθά του. Αυτά που του χρέωνε ο μαύρος ποδοσφαιριστής με τη γαλλική υπηκοότητα.

Μιλάμε για ξεφτύλα. Για τέτοιο πράμα μιλάμε. Αναντάμ παπαντάμ καραξεφτύλα είναι να έχουν αναδείξει το θέμα της προσφυγής στη δικαιοσύνη από πλευράς Σισέ στον εφοπλιστή, ως... αντιπαράθεση Παναθηναϊκού -Ολυμπιακού. Αυτό το επικοινωνιακό «μήνυμα» περνάει στο κόσμο, που βαριέται να μπει στις λεπτομέρειες τούτης της... σοβαρής υπόθεσης και μένει στους τίτλους με τα ξύλινα γράμματα. Στα πρωτοσέλιδα, δηλαδή.

Αθωώθηκε ο Μαρινάκης, άρα πρόκειται για ηθικό και πολιτισμένο άτομο ο εκτός όλων των άλλων και αντιδήμαρχος Πειραιά. Κι ευτυχώς που έγινε εκείνο το κωλοντέρμπυ το 2011 και βέβαια έκανε μήνυση ο Σισές, για να αποδειχθεί η ποιότητα του εν λόγω δημοσίου ανδρός, λέω για τον Μαρινάκη.

Και αφού αυτή ήταν η δικαστική απόφαση, η απαλλαγή του Μαρινάκη, άρα εκτεθειμένος είναι ο... Παναθηναϊκός. Για τέτοια μπλόφα μιλάμε!

Πάμε πολύ δυνατά. Σώρρας, Σισές, Σοφία Πασχάλη..., τον Καρανίκα του Τσίπρα δεν ακούω, πότε κι’ αυτός θα δικαιωθεί.


Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΤΗΣ ΙΡΙΝΑ ΣΑΥΚ Ο ΤΡΥΦΩΝ