ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ SYRVIVOR Ο ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Έχει διαλύσει τα προγράμματα όλων των άλλων καναλιών αυτό το Survivor του σκάι. Δεν ξανάγινε από τον «Άγνωστο Πόλεμο» την εποχή του μονοπώλιου της κρατικής τηλεόρασης, ένα πρόγραμμα να έχει μαζέψει όλο το χαρτί της πιάτσας. Και ενισχύεται το survivor με την νερόβραστη κυρία Ελεονόρα Μελέτη. Θα την καταπιεί άψαλτη ο καλλιτέχνης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο ολυμπιονίκης.

Χρυσό μετάλλιο στην ενόργανη γυμναστική πήρε ο 40χρονος σήμερα Ιωάννης. Στοτυς ολυμπιακούς αγώνες του 1996, και ανήσυχος πάντα παραμένει σε δράση, εξωαθλητική. Την Παρασκευή έχει πρεμιέρα στον αντένα, μέλος της κριτικής επιτροπής στο So You Think You Can Dance, εκπομπή που πάει για μεγάλα ψάρια, με διαγωνιζόμενους χορευτές.

Παρουσιάστρια είναι η παγοκολώνα κυρία Δούκισσα Νομικού και στην επιτροπή εκτός του αξιωματικού της αεροπορίας Ιωάννου Μελισσανίδη, οι χορογράφοι Κωνσταντίνος Ρήγος, Πάνος Μεταξόπουλος, Ιβάν Σβιτάλιο. Στο καστ και η κυρία Ελένη Φουρέιρα τραγουδίστρια, η οποία στην πίστα χορεύει καλύτερα από μαϊμού.

Ποντάρει πολλά ο αντένα στην παρουσία του σκερτσόζου Ιωάννη Μελισσανίδη. Όχι απλά να κλέψει την παράσταση στο reality που κάνει θραύση σ’ όλο τον κόσμο, αλλά και στον ανταγωνισμό με το survivor.