Η ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

 

Πρώτο φαβορί για το βραβείο δημοσιογραφίας Μπότση είναι η γνωστή, και για κάποιους σέξυ ακόμα, παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη. Ο μακαρίτης Νάσος Μπότσης, για τους νεώτερους αυτό, να πούμε ότι ήταν και γαμώ τους σελέμπριτυ της χρυσής εποχής της παρακμιακής Αθήνας. Ένας αριστοκράτης πουτανιάρης. Ο νυχτόβιος, ο μπουζουκόβιος ο ιδιοκτήτης των ιστορικών εφημερίδων Ακρόπολις και Απογευματινή.

Επί του θέματος. Απεσταλμένη δημοσιογράφος του σκάι στον Άγιο Δομήνικο για το survivor είναι η κυρία Ελεονώρα Μελέτη και προχθές προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις. Η τολμηρή ρεπόρτερ! Δεν κράτησε κρυφή την γκομενοκουβέντα που υπέκλεψε του κύριου Σπαλιάρα και του κύριου Τσάνγκ.

Οι δύο φιρμάτοι του survivor μιλούσαν για κορίτσια, όχι για αγόρια. Το θέμα! Η δαιμόνια συνεργάτης του καναλιού έβγαλε στη φόρα τη συνομιλία των δύο ανδρών.

Δεν λέω, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξελίξεις στο survivor, όμως ο Αλαφούζος να δώσει «εντολή» να μεταβεί η κυρία Μελέτη και στα Σκόπια. Γιατί η Σία Κοσιώνη, άσε ότι η κοπέλλα είναι έγκυος και στις ετοιμασίες του γάμου της με τον μορφονιό γιο της Ντόρας.

Της πουτάνας το μαγκάλι γίνεται στα Σκόπια. Οι ειδήσεις που μας έρχονται απ’ εκεί είναι ''σιδερωμένες''. Θα μάθουμε την αλήθεια μόνο από την survivorίστρια Μελέτη.


Διαβάστε ακόμα:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ