ΠΟΙΟΣ Γ...ΕΙ ΤΗΝ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ!

 

Είναι, λέει, sex symbol της εγχώριας showbiz. Κορμί θανατηφόρο, για πλάκα κάνει άνω-κάτω την Μύκονο, έτσι και δείξει λίγο γυμνό επάνω της. Λίγο; Η κυρία Σάσα Μπάστα επαγγέλλεται την τραγουδίστρια, όμως με τις πόζες που παίρνει και τις άφθονες φωτογραφίες της, σχεδόν ολόγυμνες, δίνει την εντύπωση πώς είναι κορίτσι για... νοίκιασμα. Πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό.

Προκρίθηκε ο Ολυμπιακός στο φάϊναλ-φωρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και η δεσποινίς ετών 29 Σάσα Μπάστα με ανάρτηση της στο instagram έβγαλε τον ενθουσιασμό της με το σύνθημα της εξέδρας: «Μη σταματάς να τους γ...άς, έτσι γ...ει ο Πειραιάς».

Παραμένω στο σκότος! Δεν γνωρίζω πώς γ...νε οι καραμπινάτοι...Πειραιώτες μπασκετμπωλίστες, όλοι γεννημένοι στα Καμίνια, Πασαλιμάνι, Καστέλλα, Δραπετσώνα και Ταμπούρια. Η περιέργεια μου είναι να μου πει η κυρία Σάσα ποιός, ποιοί γ...νε εκείνη. Και με ποιόν τρόπο γα...ται με τον νύν, τον πρώην εραστή της.

Τι μας είπε! Πώς γ...ει ο Ολυμπιακός. Αυτό το ξέρουν οι χιλιάδες οπαδοί του θρύλου, εκτός από τους γ...μένους αντιπάλους του. Αυτό δεν είναι νέο. Η είδηση είναι η άγνωστη σεξουαλική δράση της... τραγουδίστριας.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΛΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ;