Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Μια ωραία νύχτα ο Σαμαράς, πρωθυπουργός, τράβηξε την πρίζα και έπεσε μαύρο στην κρατική τηλεόραση. Εδω γίνεται χοντρή πλάκα. Σωστό, λάθος, αυτό αποφάσισε η κυβέρνηση Σαμαρά. Η κρατική τηλεόραση παίζει, όμως. Αυτό που λέμε. Χοντρή πλάκα.

Μια ωραία πρωία ο Τσίπρας, πρωθυπουργός κι’ αυτός, αποφασίζει να καταργήσει ό,τι κυκλοφορεί στην ιδιωτική τηλεόραση. Δεν ισχύει τίποτα, νέες άδειες, μονάχα τέσσερις, θα πάρουν όσοι πληρώσουν σε διαγωνισμό πλειοδοτικό. Σωστό, λάθος, αυτό αποφάσισε η κυβέρνηση. Τα ιδιωτικά κανάλια, όμως, παίζουν κανονικά. Είπαμε. Χοντρή πλάκα.

Το πιο ξεφτυλέ ολέ για το Μαξίμου. Το mega που δεν έχει πάρει άδεια, δεν έκλεισε. Και παρ’ ό,τι χρεωκοπημένο απέκτησε νέους μεγαλομετόχους, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Εύαγγελο Μαρινάκη.

Και ο πόλεμος για να κτυπηθεί η ... διαπλοκή; Υποτίθεται, ότι ο διαγωνισμός για τις νέες άδειες, για ένα νέο ξεκίνημα, έγινε να εξυγιανθεί το τηλεοπτικό τοπίο.

Τα καραγκιοζάκια της κυβέρνησης κάνουν αέρα πατέρα παιχνίδι στο όνομα της... πρώτης φοράς αριστερά και το βοθροκάναλο, όπως χαρακτήριζαν το mega, με τους Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Σαββίδη θα συνεχίσει κανονικά την... παλιά επανάσταση.


Διαβάστε ακόμα:

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: 1.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙ