ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ KARNTASIANS ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

 

Ελληνικό κανάλι, συγκεκριμένα ο alpha, από την προσεχή Δευτέρα και κάθε απόγευμα στις 15,45 θα δείχνει το reality της περιβόητης οικογένειας των έξι ''Κ'', των Καρντάσιανς. Της μαμάς Κρις. Της μεγαλύτερης κόρης και πιο διάσημης, της Κιμ. Της Κόρτνεϋ, της Κλόυ, της Κένταλ και της μικρότερης Κάιλυ.

Είναι πράγματι φαινόμενο οι Karntasians. Να το πούμε αλλοιώς πρόκειται για την κραυγαλέα απόδειξη ότι ο κόσμος είναι καταδικασμένος από καταβολής να χάνει χρόνο της ζωής του σε αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Να χαρίζει απίστευτες θεαματικότητες σ’ ένα παγκόσμιο τίποτα. Τις συζητήσεις που κάνουν μπροστά στην κάμερα τα πλαστικά κορίτσια της αρχηγού, της μητέρας τους Κρις Τζένερ, η οποία είναι ο μάνατζερ τους σ’ όλα, και το αφεντικό σ’ αυτό το εντελώς ανούσιο, ανιαρό τηλεοπτικό show.

Και οι έξι Καρντάσιανς έχουν χοντροκονομήσει με μπίζνες σε ρούχα, αρώματα, καλλυντικά κ.α. Η μαλακία του κόσμου που τους ακολουθεί δεν φτάνει, χρειάζεται και η μαγκιά να πιάνεις το σφυγμό των ατέλειωτων μαζών που βολεύονται με τη μαλακία.

Ευκαιρία μας δίνει ο alpha, που θα μεταδίδει Karntasians, να καταμετρήσουμε πόσοι στην Ελλάδα πιάνονται… αμερικανάκια.


Διαβάστε ακόμα:

ΞΑΝΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ…