ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ

 

Πως γίνεται να υπάρχει ένας άνθρωπος που να είναι αγαπητός, συμπαθής και ερωτεύσιμος από όλους; Άντρες, γυναίκες και παιδιά τον ερωτεύτηκαν. Η κάμερα τον ερωτεύτηκε, οι τηλεθεατές, γνωστοί, άγνωστοι και κάποιοι περαστικοί…, οι πάντες. Εκτός από κάποιους «συναδέλφους» του, που τον έβλεπαν και τους γύριζαν τα έντερα.

Ο Φαίδων Κεφαλέας με το που εμφανίστηκε ήταν αυτό που λέμε «έρωτας με την πρώτη ματιά». Όλοι μιλούσαν γι’ αυτόν. Η ομορφιά του, η ευγένεια του, οι τρόποι του…, και κυρίως το χαμόγελο του. Γελούσε και άστραφτε ο τόπος. Τι απέγινε αυτό το παιδί; Ποιοι το έφαγαν λάχανο;

Εμφανίστηκε στην τηλεόραση και αμέσως έκανε εντύπωση. Από την Ρούλα Κορομηλά, βρέθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, και έτσι τον γνώρισα όταν βρέθηκα καλεσμένος στην εκπομπή. Ένα ψηλό, όμορφο και ευγενικό παιδί με ανοιχτόκαρδο ειλικρινές χαμόγελο. Στις δύο κουβέντες που ανταλλάξαμε μου είπε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. Έκτοτε δεν τον ξανασυνάντησα ποτέ. Τον έβλεπα όμως σε κάτι περιοδικά…, άνευ λόγου και αιτίας.

Ένας γνωστός δημοσιογράφος του χώρου μου είπε: «Όσο ήταν στην Μενεγάκη, όλοι έλεγαν τα καλύτερα. Μόλις έφυγε για να ανοίξει τα φτερά του σε άλλες κατευθύνσεις, άρχισαν να του πετάνε λάσπη. Τι ατάλαντο τον είπαν, τι «αγγούρι», τι ότι προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ανέλθει…. Ένα σωρό κακίες».

Παίρνω στο τηλέφωνο γνωστή δημοσιογράφο- που ξέρει τα πάντα. Ό,τι θέλουμε να μάθουμε αυτήν παίρνουμε. Και της λέω το όνομα. Φαίδων Κεφαλέας: “Αααα δεν θα σου πω πολύ καλά πράγματα γιατί νομίζω ότι δεν είναι και πάρα πολύ καλό παιδί. Πολύ social climber αδελφάκι μου. Τον είχα γνωρίσει όταν τα είχε φτιάξει με τον τραγουδιστή... (Παύση)..., τι ποιον τραγουδιστή; Δεν το ξέρεις; Αααα δεν στο λέω τότε, γιατί ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος με παιδιά…(αουτς)

Διαβάστε την συνέχεια στο nukosonline.gr