ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ... ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

 

Μήπως έπεσε το μάτι σας σε εξώφυλλο περιοδικού με ολοσέλιδη φωτογραφία της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου; Χάσατε! Όχι μόνον μία φωτογραφία, αρκετές φωτογραφίες στις μέσα σελίδες. Όλες με μαγιώ. Επειδή δεν έτυχε ποτέ να δω την εκπομπή της κοπέλλας στην τηλεόραση, μήπως κι εκεί εμφανίζεται με ενδυμασία παραλίας, μπικίνι ή ολόσωμο, έτοιμη να ορμήσει στη θάλασσα.

«Δεν έχω κοιμηθεί με κανέναν για να πάρω εκπομπή στην τηλεόραση...» δηλώνει στο περιοδικό η κούκλα, τόσο κούκλα λες και είναι ψεύτικη. Γιατί αυτή η κουβέντα; Ασφαλώς επειδή κάποιες άλλες, ονόματα δεν λέμε ποτέ, ξαπλώνουν μ’ εκείνον που θα της δώσει εκπομπή. Τελικά, καταρρίπτεται ως μύθος αυτό που χρόνια έλεγε ο αποδυτηριακιάκιας, ότι το αδερφάτο στην τηλεόραση κουμαντάρει, σε μεγάλο βαθμό. Έρχεται, λοιπόν, η τηλεπαρουσιάστρια και μας λέει ότι στο χώρο κυκλοφορούν και άνδρες που δεν είναι gay, που πρώτα θα πηδήξουν και μετά προωθήσουν την λεγάμενη.

Λέει αλήθεια η κυρία Καινούργιου ότι με το σπαθί της εξελίχθηκε στην τηλεόραση; Αδιάφορο! Παντελώς. Δηλαδή, τι;
Αν έκανε σεξ προκειμένου να προωθηθεί σε μια άνοστη εκπομπή, θα το ομολογούσε; Άρα! Και να λέει την αλήθεια, η δήλωση αξιοπρέπειας και ηθικής στερείται σημασίας.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΔΟΝΤΙΑ