ΔΕΝ ΤΟ… ΗΘΕΛΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ

 

Το ζητούμενο είναι αν ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστούν απόψε στο γήπεδο έτοιμοι. Όχι, όπως η ΑΕΚ αντιμετώπισε την μοσχοβίτικη ΤΣ.Σ.ΚΑ. χωρίς να προλάβει να έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της εν όψει της νέας σαιζόν. Ο σπήκερ; Ρωτάω αν αυτοί οι απίθανοι επαγγελματίες θα πάρουν πάλι το μικρόφωνο και θα δώσουν ρεσιτάλ ανοησίας.

Αμάν, πια! Δεν είναι… προετοιμασία να μας διαβάσουν στο χαρτάκι κάποια στατιστικά στοιχεία, στο φινάλε περιττά και αδιάφορα.

Ρουφάει το γκολ η ΑΕΚ και ο επαγγελματίας κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη. “Δεν το ήθελε αυτό ο Μανόλο!”. Όχι, ρε. Μιλάμε για ΤΗΝ πληροφορία. Και τη ξεφούρνησε επιτόπου, με δημοσιογραφική ετοιμότητα.

Δεν είπε το άλλο. Ότι πολλοί αεκτζήδες στην εξέδρα… το ήθελαν το γκολ της ΤΣ.Σ.ΚΑ. Αυτή την είδηση, για να τα λέμε όλα, την λογόκρινε ο εκφωνητής.

Άκουσα και το άλλο το συνταρακτικό, πάλι για τον προπονητή της ΑΕΚ. Ότι ο Χιμένεθ πριν το ματς ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα. Όχι,ρε! Όλα;

Ναι, ρε! Το αποκάλυψε κι αυτό την ώρα του ματς. Αν ο Ισπανός ήθελε το 50% ή, το 62% από τους παίκτες της ΑΕΚ, πάλι θα μας ενημέρωνε σχετικά ο έτσι.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΒΓΗΚΕ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΣΤΗ… ΓΩΝΙΑ