ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΟ ΘΑ ΒΡΕΙ Η ΜΑΓΚΥ;

 

Τα καλύτερα οπίσθια της ελληνικής showbiz. Έτσι την μάθαμε την κυρία Μάγκυ Χαραλαμπίδου, που έχει περάσει τα 50 και δεν το βάζει κάτω. Δεν έχει σταματήσει, δηλαδή, να μας δείχνει προφίλ και ανφάς τους δύο στρογγυλούς πύργους της. Όχι ολότελα γυμνούς, με μαγιώ, για να δουλεύει και λίγο η φαντασία.

Η αλήθεια είναι ότι η d.j. και ραδιοφωνική παραγωγός έχει «πελατεία» αρκετά μήντια, που δεν παραλείπουν να δημοσιοποιούν τις αναρτήσεις της στο instagram. Το ερώτημα είναι γιατί σηκώνει τόσο συχνά, μάλιστα σε πόζες τολμηρές, προκλητικές, φωτογραφίες με την κορμάρα της; Και τα δύο καρπούζια της

Ψάχνει γκόμενο η κυρία Μάγκυ Χαραλαμπίδου; Δεν νομίζω. Εύκολα, από την άλλη θα αναρωτηθεί κανείς γιατί η κυρία, που δεν είναι μοντέλο, ούτε καν καλλιτέχνιδα νυχτερινού κέντρου παρουσιάζει το σώμα της σε στάσεις άσχετες με την εργασία της.

Και αφού, το πιθανότερο, δεν ψάχνει γκόμενο η κυρία Μάγκυ, γιατί τροφοδοτεί το σύστημα με φωτογραφίες χωρίς σύνοδο; Γιατί δεν μας δείχνει έναν άντρα δίπλα της; Εγώ αν ήμουν ο σύντροφός της θα ένοιωθα περήφανος που κυκλοφορώ μαζί της.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΣΣΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ;