ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ «ΠΕΘΕΡΟ» ΤΗΣ ΕΛΕΩΝΟΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ;

 

Η γκράν σουξέ είδηση. Η Ελεονώρα Μελέτη αβάν πρεμιέρ με το νέο της γκόμενο. Το γεγονός! Μιλάμε ότι δεν επιτρέπεται κανένα μήντιο, όσο σοβαρό να το παίζει, να αγνοήσει τα καθέκαστα. Να περάσει στο ντούκου τη νέα ερωτική περιπέτεια της παρουσιάστριας.

Ελεονώρα Μελέτη είναι αυτή. Μία προσωπικότητα της δημόσιας ζωής στον τόπο. Με τις εκπομπές της επηρεάζει την αισθητική του κόσμου, αλλά και δίνει ενα άλλο χρώμα στην καθημερινότητά μας. Πώς, λοιπόν, να μη βαρέσουν προσοχή άπαντες, όταν έκανε πρώτη δημόσια εμφάνιση με το «πρόσωπο». Παλιά το λέγαμε «γκόμενος». Σήμερα πέφτει στο πονηρό, στο μάγκικο, και το λένε «σύντροφος». Όχι ''συνοδός'', αυτό κολλάει αλλού, στο πληρωτικό.

Θόδωρος Μαροσούλης, το αμόρε της κυρίας Μελέτη. Κανένας δεν έγραψε για τον πατέρα του παιδιού. Αυτό, ναι. Όταν λές Μαροσούλης, εννοείς Ηλίας. Το βιβλίο. Δηλαδή;

Άνθρωπος της νύχτας ο Ηλίας Μαροσούλης, ο μπαμπάς του νέου της Μελέτη. Επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων. Δεν υπάρχει φιρμάτος κι όχι, ηθοποιός, τραγουδιστής, μουζικάντης, να μη νταραβερίστηκε εδώ και 40 χρόνια με τον Ηλία. Να τον στήσεις κάτω, να σου πει τα πάντα όλα τα ντεσού για τη νύχτα κι εσύ να γράψεις βιβλίο.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΦΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ, ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΕ, ΔΕΝ...