ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗ!

 

Μιλάμε για αποκάλυψη. Δικαιολογημένα τα ΜΜΕ δεν άφησαν απαρατήρητο το γεγονός. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη είναι έγκυος. Άλλο είναι το φοβερό. Άλλο είναι το αποκαλυπτικό σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Παρένθεση. Το internet μας άνοιξε τα μάτια. Είδαμε, επιτέλους, και πλέον το έχουμε συνειδητοποιήσει με τι ασχολείται ο κόσμος. Με τι; Μ’ αυτά που σηκώνουν οι δυαδιχτυακές σελίδες. Και για να αναρτούν κάποιες εντελώς περιττές, κάποιες φορές απολύτως άχρηστες ειδήσεις, σημαίνει ότι αυτές προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Η κυρία Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ή δεν είναι έγκυος; Κι όμως! Είναι θέμα άξιο να... εξεταστεί. Να διερευνηθεί δημοσιογραφικά. Απίστευτο κι όμως συμβαίνει. Να υπάρχουν άτομα να διαβάζουν ρεπορτάζ για το αν είναι ή όχι έγκυος η κυρία Τσιμτσιλή.

Μη λησμονήσουμε το φοβερό που λέγαμε με την κυρία Μελέτη. Στην εκπομπή, λοιπόν, της κυρίας Ελένης Μενεγάκη της ... ξέφυγε μία ατάκα της κυρίας Ελεονώρας και... προδόθηκε. Ότι είναι κορίτσι το παιδί που περιμένει.

Μιλάμε για ειδησάρα, ολέ!. Η παρουσιάστρια θα γίνει μαμά σε κορίτσι, όχι σε αγόρι. Σόκ! Σπάνιο γεγονός. Να, γιατί προβλήθηκε από τα ηλεκτρονικά μέσα.

Διαβάστε ακόμα:

ΛΙΑΓΚΑΣ Ο ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ