Ο Βουλγαρος

 

Επειδή παρακυκλοφόρησε γυμνός και ημίγυμνος (μας έσπασε τα νεύρα με αυτούς τους κοιλιακούς του), αποφάσισε να λανσάρει μια δική του σειρά ρούχων. Μια επιχείρηση που έστησε με την σύζυγό του, Μαρίνα Σάζη και τον συνεργάτη τους Γιώργο Πατσάκη.

Ο Dani Tsvetkov, μοντέλο που ήρθε στην Ελλάδα πριν 10 χρόνια, αποφάσισε να σχεδιάσει ρούχα και να κυκλοφορήσει την πρώτη του συλλογή. Η εταιρία του στα Βουλγάρικα λέγεται Divak, που στα αγγλικά σημαίνει Savage.

Ήρθε στην Ελλάδα στα 20 του, για να παίξει μπάσκετ σε ομάδα του Αμαρουσίου. Ένα πρόβλημα στον ώμο τον ανάγκασε να σταματήσει και να ασχοληθεί με το modeling. Με ύψος 1.90 και με ένα κορμί «φέτες», άνοιξαν όλες οι πόρτες. Και ήταν ένα παιδί όπως τα περισσότερα της εποχής.

Στις γυναίκες έχει περίεργα γούστα: Δεν του αρέσουν π.χ., τα κορίτσια μοντέλα που είναι πολύ αδύνατα. Προτιμάει τις γυναίκες με φυσιολογικό σώμα. Του αρέσουν πολύ δηλαδή τα μοντέλα της Victoria’s Secret!!! (Τι λες ρε φίλε!!! Αλήθεια; Κανονικές γυναίκες τα μοντέλα της Victoria Secret; Κοίτα τι μαθαίνει κανείς!!!)…

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr