Εγινα γνωστος απο την τηλεοραση

 

Ορίστε και το μέρος Β’. Το πρώτο μέρος του ρεπορτάζ έκανε εντύπωση και πήρε αρκετά σχόλια. Πολλοί αναγνώστες μου θύμισαν και άλλα πρόσωπα που έχουν περάσει από τις τηλεοπτικές εκπομπές – και βρέθηκαν μέσα στο σαλόνι μας.

Με τα πρόσωπα αυτά δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Ούτε θέλω να τους κατηγορήσω, ούτε να τους κάνω κριτική ούτε τίποτα. Το θέμα μου είναι η τηλεόραση, οι καναλάρχες και φυσικά οι υπεύθυνοι -παρουσιαστές των εκπομπών. Διερωτώμαι γιατί όλοι αυτοί φιλοξενούν θέματα και ανθρώπους που δεν αφορούν κανέναν, που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, δεν έχουν να μας διδάξουν τίποτα και δεν έχουν να προσθέσουν κάτι στην παιδεία και την κουλτούρα μας;

Θα μου πεις αυτοί που είναι παρουσιαστές είναι ακριβώς αυτού του επιπέδου. Δηλαδή για να καταλάβεις κούκλα μου. Αν μια τηλεοπτική εκπομπή έφερνε καλεσμένη την Λένα Παπαληγούρα να μιλήσει για την συγκλονιστική παράσταση και μεγάλη επιτυχία (ο κόσμος καθόταν στο πάτωμα για να την δει) «Εγώ η Κατερίνα», θα έπρεπε να είχαν δει την παράσταση, να ήξεραν για την πορεία της Λένας Παπαληγούρα, θα έπρεπε να είχαν διαβάσει το βιβλίο κλπ. κλπ.

Ενώ με καλεσμένη την Βέρα Λάμπρου όλα αυτά είναι περιττά….

Η συνέχεια στο nikosonline.gr