ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ

 

Ο ΘΟΔΩΡΟΣ έκανε έκκληση να απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί φυλακισμένοι στην Άγκυρα. Όταν λέμε Θόδωρος, εννοούμε τον πατριάρχη της Αλεξάνδρειας. Κι όταν λέμε σουλτάνος, εννοούμε τον Ερντογάν. Έμαθε για την… έκκληση του Θόδωρου ο Ταγίπ και κάτι ένοιωσε εκείνη τη στιγμή, μια φαγούρα, κι αμέσως άρχισε να τα ξύνει.

ΓΚΟΛΑΡΑ στην Γιουβέντους ο Ρονάλντο. Το γκολ του αιώνα, λένε. Και της δεκαετίας να 'ναι φτάνει και περισσεύει για τον παικταρά. Κορυφαίος στον κόσμο ο Πορτογάλος, πίσω βέβαια από τον Αργεντίνο Μέσι, όμως μία τέτοια σπουδαία και κινηματογραφική εκτέλεση, με θύμα τον Μπουφόν, την είχε ανάγκη ο κωλοπαιδαράς της Ρεάλ. Έτσι είναι. Και ο παικταράς αμφισβητείται. Σίγουρα. Και με το παραμικρό. Έρχεται, όμως, το απίθανο γκολ και αποκαθίσταται η τάξη.

ΤΟ CNBC, αμερικάνικο κανάλι πρώτης βιτρίνας, ''βλέπει'' εκλογές πρόωρες στην Ελλάδα. Περίεργο; Στην Ελλάδα κανείς δεν μιλάει για εκλογές. Καθόλου περίεργο, που τις «βλέπει» το αμερικάνικο δίκτυο CNBC και ήδη μέτοχος κατά 25% του ειδησεογραφικού δικτύου Euronews. Στη μνημονιακή εποχή της Ελλάδος το αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές και πότε δεν θα αποφασίζει κανένας πρωθυπουργός, ούτε τις ζητάει κανένας αρχηγός της αντιπολίτευσης. Αυτοί οι δύο θα το μάθουν από δεύτερο χέρι. Ίσως και τρίτο.

Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ επέστρεψε στη μαμά του. Και στον μπαμπά του.Τα μήντια, λοιπόν, θα περιμένουν το Νο 3 ερωτική σχέση που αναμένεται να συνάψει η κυρία Τζένη Μπαλατσινού, μετά το χωρισμό της από τον κύριο Πέτρο Κωστόπουλο. Πριν ακόμα συμπληρωθεί χρόνος ο 43χρονος πρώην υπουργός Βασίλης τερμάτισε ο ίδιος ή τον σούταρε η κατά 4 χρόνια μεγαλύτερη του κυρία Μπαλατσινού, άσχετο αυτό, σχετικό και ενδιαφέρον μόνο για τους παπαράτσι. Και στα δικά μας.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ