ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΑΝΤΑΡ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

 

Η γνωστή σαχλαμάρα. Κάθε χρόνο τα ίδια. Το... απαραίτητο ρεπορτάζ για το πού θα περάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί. Μην και αφήσουν απληροφόρητο τον ελληνικό λαό. Σε ποια πόλη, ακόμα και σε ποια εκκλησία θα κάνουν Ανάσταση οι αρχηγοί των κομμάτων, ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της δημοκρατίας.

Με έχουν βάλει στην πρίζα. Απαιτώ, επειδή τα ΜΜΕ κάνουν λειτούργημα και έχουν στήλη για το στοίχημα, να μη λησμονήσουν στα σχετικά ρεπορτάζ να αναφέρουν τους κερδισμένους και χαμένους. Στο τσούγκρισμα των πασχαλινών αυγών. Έχει κι αυτό την πολιτική του σημασία.

Η Ελλάδα; Πότε θα κάνει ξαστεριά, που λέει και το τραγούδι. Θέλω κι αυτό να μου πουν, αν δεν με θεωρούν υπερβολικό. Πότε η Ελλάδα θα κάνει ανάσταση, όμως αληθινή. Όχι θεατρική, όχι ψεύτικη, όχι κάθε χρόνο θρησκευτική ανάσταση. Μια τέτοια ανάσταση δεν πιάνεται.

Πότε, ρε, θα γίνει η ανάσταση; Δεν ρωτάω τον αρχιεπίσκοπο. Αυτός ξέρει μόνο που θα αναστηθεί ο Χριστός το 2019. Και δεν λέει ψέματα ο παπάς, η Ανάσταση του Θεανθρώπου είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 28 Απριλίου 2019.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ... ΚΑΛΤΣΕΣ