ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ

 

Η Ζήνα Κουτσελίνη χρόνια ολόκληρα δούλευε πίσω από τις κάμερες – μέχρι που ήρθε η στιγμή να εμφανιστεί μπροστά και να καταπλήξει. Σήμερα στα 48 της χρόνια είναι η γυναίκα που νίκησε την Μενεγάκη στις θεαματικότητες της μεσημβρινής ζώνης…

“Οι νέες εκπομπές κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Οι «αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ψαλίδισε τα ποσοστά της Ελένης Μενεγάκη και καρπώθηκε την επιτυχία.” Διαβάζω σε διάφορα sites που ασχολούνται με τις τηλεθεάσεις. Σου λέει, στην ώρα της, σε όσες τηλεοράσεις είναι ανοικτές, την βλέπουν 16 στα 100 άτομα! Ουάου!!!! Ζήτω η Ζήνα Κουτσελίνη.

Την Ζήνα Κουτσελίνη που είναι γνωστή στο μεσημεριάτικο τηλεοπτικό κοινό ως η τηλεπαρουσιάστρια με την κοινωνική (ας πούμε), εκπομπή, οι τηλεθεατές την αποκαλούν πια με το μικρό της όνομα. Φταίει ο τίτλος της εκπομπής θα μου πεις…. Anyway!!! Η Ζήνα Κουτσελίνη λοιπόν, σκέφτηκε και επανάφερε στην μεσημεριανή ζώνη, σε πιο light μορφή, αυτό που παλιότερα έκαναν η Σεμίνα Διγενή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κ.α. Δηλαδή το σκληρό reality.

Η Ζήνα Κουτσελίνη παρουσιάζει κοινωνικά θέματα και ιστορίες ανθρώπων, που πονούν, και θέλουν να δείξουν τον πόνο τους στην τηλεόραση. Και γι΄ αυτό το κοινό της χαρίζει την πρωτιά τηλεθέασης της ζώνης της.

Η Ζήνα που λέτε, είναι από την Σκόπελο, βρέθηκε στον Βόλο μόνη στα 12 της, κατόπιν ήρθε στην Αθήνα, άγνωστη, μεταξύ αγνώστων και μετά βρέθηκε να δουλεύει στην εκπομπή του Γιάννη Δημαρά ως ρεπόρτερ. Εκείνος την πιστεύει, την προσέχει, την νοιάζεται. Η μεταγραφή της στον ΑΝΤ1, θα της δώσει ανάμεσα σ’ άλλα, την αρχισυνταξία στο ιστορικό πλέον, «Πρωινό Καφέ», που δοκιμάζει μια νεαρή φωτογενή – καστανή που έγινε ξανθιά- κοπελίτσα την …

 

Η συνέχεια στο nikosonline.gr