ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ

 

Το παραξήλωσαν κάποιοι με την κυρία Ελένη Φουρέϊρα. Τουλάχιστον να άξιζε τόση σπάτουλα το τραγουδιστικό ταλέντο της, να πας πάσο. Υπάρχουν, όμως, και όρια που κάποιες χορεύτριες και λουλουδούδες της... δημοσιογραφίας δεν τα λαμβάνουν υπ' όψιν. Και την Ελλάδα να εκπροσωπούσε η Αλβανίδα από την... Γουατεμάλα ή δεν ξέρω από που αλλού ήταν η ψεύτικη πατρίδα της, όπως η ίδια ισχυριζόταν, πάλι δεν δικαιολογείται ο χαμός για πάρτη της.

Έκπληξη, λέει, που η Αλβανία έδωσε το 12αρι στην Ιταλία κι όχι στην Κύπρο, δηλαδή στην Φουρέϊρα. Η έκπληξη είναι που η πατρίδα της έδωσε το δεκάρι. Δεν κατάλαβα. Αν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος της Αλβανίας δεν θα της έδωνα ούτε πόντο. Σε ποιά; Στην συμπατριώτισσα που στην Ελλάδα έκρυβε την καταγωγή της.

Παρακάτω. Στην Ελλάδα ζει και τρώει ψωμί η κυρία Φουρέϊρα και κάνει δημοσίως με τα δάκτυλα το «σήμα» της ''Μεγάλης Αλβανίας''. Ποια Φουρέϊρα. Οι μαλάκες και για φτύσιμο είναι οι Έλληνες. Τέτοια ανοχή δεν έχει άλλος λαός στην οικουμένη. Υπ’ όψιν πώς στην «Μεγάλη Αλβανία», όπως λέμε Μεγάλη Βρετανία, περιλαμβάνεται η Ήπειρος.

Παρακάτω. Εβραίος που με οποιαδήποτε τρόπο αρνηθεί την εβραιοσύνη του θεωρείται ότι μόνος του ξεκόβει από τη φυλή του. Τον διαγράφουν στους αιώνες.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ