Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Στα 18 του χρόνια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε την πρώτη επαγγελματική του μεταγραφή, στον ΠΑΟΚ, όμως τέσσερα χρόνια στο δικέφαλο, δεν τα έδινε όλα στο γήπεδο. Ήταν υπεράνω του εαυτού του η δύναμη που τον φρέναρε και δεν απέδιδε σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

Το 2008 ο Χριστοδουλόπουλος πήγε στον Παναθηναϊκό και σ’ αυτή την ομάδα, που έπαιξε πέντε χρόνια, δεν τα έδινε όλα. Πάλι χωρίς να φταίει ο ίδιος. Στην Ιταλία που βρέθηκε τα επόμενα τρία χρόνια, πάλι ο παίκτης δεν κατάφερε να βρει τις ισορροπίες του.

Τελικά, μετά τις Μπολώνια, Ελλάς Βερόνα και Σαμπττόρια, στην οποία ήταν δανεικός, ο Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την ελπίδα να λυτρωθεί. Επιτέλους, να παίζει ο αληθινός, ο συναισθηματικός του εαυτός, όχι απλά ο επαγγελματικός. Για μια φορά ακόμα δεν του βγήκε και στα δύο χρόνια με την ΑΕΚ.

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Χριστοδουλόπουλος κι όλα άλλαξαν! Τεράστια η εξομολόγηση του. «Θα τα δώσω όλα στον Ολυμπιακό!...». Αυτό, δηλαδή, που δεν έκανε, που δεν του έβγαινε στις προηγούμενες ομάδες του. Ο Ολυμπιακός είναι η Ιθάκη του.

Δεν είναι υπερβολή αυτό που λένε στον Ολυμπιακό για τον Λάζαρο. «Ήρθε στο σπίτι του!»

Ο Μιραλάς είχε… επιστρέψει στο σπίτι του. Γι αυτό έλεγαν «τρέλα για Μιραλάς». Στον Χριστοδουλόπουλο έγινε πραγματικότητα το όνειρο. Γι’ αυτό λένε ότι στον Ολυμπιακό επικρατεί τρέλα για Λάζαρο.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΠΗΣ;