ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Η κυβέρνηση Τσίπρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Κι όμως, όλο και φυτρώνουν στα μήντια υπογραφές, σεσημασμένων κι όχι, που αβαντάρουν την… πολιτική του πρωθυπουργού. Όχι ακριβώς, δεν γράφουν καλά λόγια υπέρ του Τσίπρα, αλλά κακά για τον… Μητσοτάκη.

Περίεργο. Από την κωλο- Νέα Δημοκρατία περιμένουν να σωθεί η Ελλάδα; Δεν αντιλαμβάνονται, κάνουν τον μαλάκα, ότι στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία βαλκανικού τύπου; Ότι αποφασίζει και γίνεται αυτό που θέλει ο πρωθυπουργός. Όχι το κόμμα του, όχι η κυβέρνηση του, αλλά μόνον ο πρωθυπουργός, είτε λέγεται Τσίπρας, είτε Σαμαράς και Παπανδρέου. Και γράφει στις κάλτσες του την αντιπολίτευση, το ίδιο του το κόμμα, τους ίδιους του υπουργούς που διορίζει.

Να, όμως, που αυξάνονται και πληθύνονται οι σπάτουλες του Τσίπρα. Περίεργο. Και ύποπτο. Να περιμένεις να τσουλήσει το καΐκι με τον Τσίπρα καραβοκύρη και οι σχολιαστές με σλιπάκι κάτω από το παντελόνι με φαρδιές τσέπες να ειρωνεύονται, να γελοιοποιούν τον… Κυριάκο.

Άντε να συμφωνήσει το 50%, και το 75%, και το 87% των Ελλήνων ότι ο Μητσοτάκης είναι ανίκανος. Φαιδρός. Γι’ αυτό εκλέκτηκε πρωθυπουργός ο Τσίπρας; Για να τα χώνει στον Μητσοτάκη;

Αφήνουμε τον Τσίπρα, που για να δικαιολογήσει την ανυπάρξια κυβερνητικού έργου, τα δίνει όλα κάνοντας... αντιπολίτευση στον επικεφαλής της ΝΔ. Οι αναλυτές, οι σχολιαστές γιατί ακολουθούν την ίδια γραμμή; Εδώ σε θέλω. Ποιος τους πληρώνει; Αποκλείεται να έχουμε ξαναγυρίσει στην εποχή των «Μυστικών Κονδυλίων» της ΕΡΕ, της δεκαετίες του ’50 και ’60.

Τότε, ποια είναι η εξήγηση στο φαινόμενο της σπάτουλας;


Διαβάστε ακόμα:

ΞΥΠΝΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ