Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ

 

Δίνω την πληροφορία για το πιο φτηνό πράμα που κάποιος μπορεί να αγοράσει στην Ελλάδα. Ποιο είναι αυτό; Και το αγοράζει τζάμπα. Χωρίς να πληρώσει μια.

Η δημοσιότητα. Η δημόσια προβολή μιας δήλωσης που δεν είναι απαραίτητη. Χρήσιμη. Κάνει την περιττή, την άχρηστη δήλωση ο επώνυμος και σίγουρα θα την δει δημοσιευμένη σ’ όλα σχεδόν τα ΜΜΕ, μετά φωτογραφίας του, μάλιστα.

Γράφω τούτο το κείμενο που σίγουρα μετά από έναν, δύο αιώνες, αν το ανακαλύψουν, φαντάζομαι θα φρικάρουν όσοι το διαβάσουν. ''Ρε, γινόντουσαν αυτά στην Ελλάδα;''.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Λουτσέσκου έχει μάθει το κόλπο. Αμολάει μια δήλωση και με τη μια πιάνει αστακούς στο δίχτυ. «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου, δεν πάω στην… Αλ Αχλί». Ανύπαρκτο θέμα. Ο Ρουμάνος, όμως, το έκανε υπαρκτό και έδειξε την αγάπη του στον ΠΑΟΚ. Τέτοιο δούλεμα.

Και μετά την… Αλ Αχλί ο Λουτσέσκου ξανακτύπησε: «Αν πάρουμε τον Κεσερού, θα είναι η… αλλαγή του Πρίγιοβιτς». Ποιος να βάλει χέρι του Ρουμάνου που δουλεύει τον κόσμο και κάνει τόσο ξετσίπωτα χρήση των ΜΜΕ;

Κάνεις μεταγραφή τον παίκτη γιατί τον υπολογίζεις. Όταν, μάλιστα, υπογράψει ο παίκτης δεν θα παίρνει λιγώτερα λεφτά από τον Πρίγιοβιτς. Πώς το ξέρει το ρουμανάκι ότι θα είναι… αλλαγή ο καινούργιος στην ομάδα; Ακόμα δεν τον πήρε! Τον είδε στην… προετοιμασία που ΘΑ γίνει και στα φιλικά που ΘΑ τον δοκιμάσει.

Δεν φταίει ο Λουτσέσκου που τζάμπα κάνει δημόσιες σχέσεις με την εξέδρα, με τον Πρίγιοβιτς, με τον Ιβάν. Τα ΜΜΕ φταίνε. Που τον παίζουν με κατεβασμένες τις σκελέες.


Διαβάστε ακόμα:

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ