ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ Ο ΜΠΑΝΤΕΡΑΣ

 

Γκομενοθύελλα και στη μέση ο Μπαντέρας. Το καταλαβαίνω το παλληκάρι. Δίνει τα ρέστα του σα γνήσιο αρσενικός, όχι πλέον σαν ευνουχισμένο ενεργούμενο της πρώην του. Ο Αντωνάκης μέχρι που του βγήκε η ψυχή να γλυτώσει από την πρεζού, την κάποτε πανγυναικάρα Μέλανι Γκρίφιθ.

Το πλάσμα στα χρόνια της η Μέλανι Γκρίφιθ. Παιδικότητα και θηλυκότητα, ο συνδυασμός που σκοτώνει. Που σκλαβώνει.Και με μια φωνή γεμάτη αθωώτητα και γλύκα και απέραντη σεξουαλικότητα. Πόσο, όμως, να άντεχε άλλο δίπλα της ο νεώτερός της Αντόνιο Μπαντέρας, όταν η αισθησιακή κάποτε κυρία εξελίχθηκε σε μία όρθια πατσαβούρα; Κι ένα πράμα ζηλιάρικο και υστερικό.

Κόρη της Τίπι Χέντρεν, κάποτε μούσας του Άλφρεντ Χίτσκοκ, πρωταγωνίστριας στα ''Πουλιά'' η Γκρίφιθ έκανε τη δική της καριέρα στο σινεμά και τέσσερις γάμους, τους δύο με τον επίσης ηθοποιό Ντον Τζόνσον. Κόρη τους η Ντακότα Τζόνσον στα βήματα των γονιών της και παγκόσμια γνωστή από τις ''50 αποχρώσεις του γκρι''.
Έτσι που λες, με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Για να βγάλει τα σπασμένα μετά από 18 χρόνια γάμουμε την ''γριά'' πλέον Μέλανι Γκρίφιθ (1957) ο Ισπανός γόης του Χόλυγουντ ξεσαλώνει με πιτσιρίκες. Όχι να τα βάψει μαύρα. Στο φινάλε δεν είναι ανώμαλος ο άνθρωπος.

Ο Μπαντέρας γεννήθηκε στη Μάλαγα το 1960, σα σήμερα 10 Αυγούστου και ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής. Τον ανακάλυψε ο Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδοβάρ και μετά από έναν αποτυχημένο γάμο παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την Μέλανι Γκρίφιθ (1996 -2914).

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ… ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ