ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

 

Ένα τραπέζι στο Nammos της Ψαρούς έκανε λογαριασμό 57.175 ευρώ. Στη ''συναυλία'' του τάδε καλλιτέχνη που έγινε στην Μύκονο. Κάποια Λιβανέζοι πλήρωσαν το συγκεκριμένο ποσό. Λες να έσχιζαν χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Λες να τα έκαιγαν. Δεν έπιναν τις σαμπάνιες που παράγγειλαν. Τις έχυναν στο πάτωμα. Παιχνίδια έκαναν με τους αφρούς της Dom Perignon.

Ρωμαϊκά όργια, λέει. Ναι, πράγματι επί παντοδυναμίας της αρχαίας Ρώμης συνέβησαν τα παρακμιακά φαινόμενα των οργίων στο φαγητό, στο ποτό, στο σεξ, στην κάθε ανωμαλία. Δεν προκαλούσαν οι Ρωμαίοι τότε. Όλα γίνονταν εν κλειστώ. Χωρίς να παίρνει τίποτα η κάμερα, η τηλεόραση, ούτε αναφέροταν κάτι σχετικό με τα όργια στο διαδίχτυο.

Σήμερα, ρωτάς τι μπορεί να πάθει ο άλλος; Να πληροφορείται ότι κάποιοι Λιβανέζοι, Κινέζοι, Κογκολέζοι, όποιοι, σκορπάνε τα χιλιάδες λεφτά, έτσι για την πλάκα τους Ρωτάω, αν ρωτάς τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν έχει μία. Που έχει παιδιά, δάνεια, που ψάχνει το μεροκάματο με την καραμπίνα.

“Πυροβολούν” με σαμπάνιες οι σερβιτόροι τους πακετάτους Λιβανέζους στη Μύκονο. Μη του στρίψει κανενός, που δεν θα είναι Αλβανός, και μπουκάρει με καλάσνικωφ κι αρχίζει κι αυτός να πυροβολεί τίποτα κουφέτα για τον γάμο τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΡΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ